Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΛ: Σώζουν τη Λαμία, ρίχνουν τον Κούγια - "Χαρτάκι" Βιεϊρίνια για Πασχαλάκη
| 2021-01-14 17:51:00

Σώζουν τη Λαμία, ρίχνουν τον Κούγια - "Χαρτάκι" Βιεϊρίνια για Πασχαλάκη - "Τρώει" Οζίλ ο Πέλκας!

Του Αδέσποτου
Σώζουν τη Λαμία, ρίχνουν τον Κούγια - "Χαρτάκι" Βιεϊρίνια για Πασχαλάκη - "Τρώει" Οζίλ ο Πέλκας!

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Γιατί ορίστηκε ξένος διαιτητής στο Βόλος - Λαμία, γιατί παίζει ο Πασχαλάκης βασικός στον ΠΑΟΚ και τί σχέση έχει ο Μεσούτ Οζίλ με τον Δημήτρη Πέλκα;

Διαβάστε όλα τα θέματα και ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ

**Γιατί έβαλε ο Κλάτενμπεργκ ξένο διαιτητή στην αναμέτρηση Βόλος - Λαμία, συγκεκριμένα τον Κροάτη Μπέμπεκ; Δύο είναι οι ερμηνείες που ακούγονται στην ποδοσφαιρική πιάτσα για την απόφαση αυτή. Η πρώτη είναι πως ο Κλάτενμπεργκ έφερε τον Κροάτη ρέφερι στην Ελλάδα για διπλό μεροκάματο, αφού έχει ήδη οριστεί στο ντέρμπι Άρης- ΑΕΚ. Στο παρασκήνιο, ωστόσο, λέγεται επίσης πως διάφοροι θα προσπαθήσουν να σώσουν τη Λαμία για να υποβιβαστεί η ΑΕΛ του Αλέξη Κούγια. Κάποιοι λένε πως η Λαμία θα πάρει αποτέλεσμα από τον Βόλο την Κυριακή.

**Ένα μεγάλο ερώτημα είναι το γιατί ο Πάμπλο Γκαρσία επιμένει στη χρησιμοποίηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Σημειολογικά, έχει ενδιαφέρον το timing της επιστροφής Πασχαλάκη στην ενδεκάδα, κάτι που συνέβη όταν γύρισε στο αρχικό σχήμα ο φίλος του Έλληνα γκολκίπερ, Αντελίνο Βιεϊρίνια. Υπάρχει μια ιστορία από την εποχή του Μάκη Ψωμιάδη στην ΑΕΚ. Τότε ο Φερνάντο Σάντος επέμενε να βάζει ως δίδυμο στα στόπερ τον Ροντρίγκο Φερούζεμ στο πλευρό του σπουδαίου Κάρλος Γκαμάρα. Παρά τις γκάφες του Βραζιλιάνου, ο Σάντος επέμενε να τον κρατά στην ενδεκάδα και να αφήνει στον πάγκο τον Μιχάλη Καψή. Ο λόγος; Ο Γκαμάρα είχε ζητήσει από τον Σάντος να έχει ως παρτενέρ τον Φερούζεμ γιατί συνεννοούταν καλύτερα με αυτόν λόγω γλώσσας! Δεν θα μου έκανε εντύπωση η επιλογή Πασχαλάκη από τον Γκαρσία να σχετίζεται και  με την καλή επικοινωνία που έχει τον δεξιό μπακ Βιεϊρίνια. Είναι αυτονόητο πάντως, ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει έναν τοπ τερματοφύλακα γιατί έχει πολλούς βαθμούς και προκρίσεις από λάθη των γκολκίπερ του.

**Τρομερά πράγματα κάνει ο Δημήτρης Πέλκας στη Φενέρμπαχτσε, έχοντας αναγκάσει εκατομμύρια Τούρκους φιλάθλους να... πίνουν νερό στο όνομά του. Σε οπαδικά φόρουμ και social media, οι οπαδοί της Φενέρ ζητούν από τη διοίκηση να μην πουλήσει τον Έλληνα άσο με λιγότερο 20 εκατομμύρια, ενώ ρίχνουν... άκυρο εξαιτίας της απόδοσης του Πέλκα ακόμα και στην περίπτωση απόκτησης του Μεσούτ Οζίλ. Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ έχει βρει στην Τουρκία αυτό που χρειαζόταν για να "αναγεννηθεί". Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στον ΠΑΟΚ ο Πέλκας λίγο έλειψε να "καεί" και δεν γούσταρε καθόλου για διάφορους λόγους. Δεν  είναι τυχαίο που έφυγε για μόλις 1,6 εκατομμύρια ευρώ. Είχε πάθει αυτό που έχει πάθει τώρα και ο Γιαννούλης. Στη Φενέρ βρήκε την ηρεμία του και ένα περιβάλλον που τον ενέπνευσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουκέτες" Αμανατίδη! "Έφυγα από τον ΠΑΟΚ γιατί..." - Ξεφτιλίζει Φερέιρα - "Σεισμός" στην Τούμπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags