Facebook Pixel Φεντερίκο Μακέντα: Στηρίζει Σόλσκιερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
| 2021-01-16 02:31:00

Ατακάρες Μακέντα! Ποιοι οπαδοί τον θυμούνται - Γιατί μετανιώνει; Στηρίζει προπονητή

Sportdog Team
Ατακάρες Μακέντα! Ποιοι οπαδοί τον θυμούνται - Γιατί μετανιώνει; Στηρίζει προπονητή

Φεντερίκο Μακέντα: Στηρίζει Σόλσκιερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Βρέθηκε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιτσιρικάς και σίγουρα μετανιώνει για τα μυαλά που κουβαλούσε.  Ο Φεντερίκο Μακέντα δήλωσε πως η τροπή που πήραν τα πράγματα είναι τέτοια που οι οπαδοί της ομάδας θα τον θυμούνται πάντοτε για το γκολ στο ντεμπούτο του, στις καθυστερήσεις του αγώνα κόντρα στην Άστον Βίλα.

Ο Ιταλός νυν επιθετικός του Παναθηναϊκού μίλησε στην Daily Mail από την Ελλάδα και θυμήθηκε ξανά τα παλιά, το γκολ του με την Βίλα, τις σκέψεις του μια μέρα πριν από εκείνο το παιχνίδι του Απρίλη του 2009 και τα λάθη που έκανε στον τρόπο που διαχειριζόταν τα πράγματα...

«Την προηγούμενη μέρα από εκείνο το ματς μιλούσα με φίλους μου στη Ρώμη και τους έλεγα ότι κάτι καλό θα γίνει και πως ήθελα να δω το “Ολντ Τράφορντ” να... παίρνει φωτιά. Έτσι κι έγινε με εκείνο το γκολ. Δεν το καταλάβαινα τότε, αλλά είχε μεγάλη σημασία για το πρωτάθλημα και την κόντρα με τη Λίβερπουλ. Τον πρώτο καιρό έβλεπα το βίντεο ξανά και ξανά. Τώρα ακόμα το βλέπω στα social media, δεν προκαλεί τον ίδιο ενθουσιασμό, αλλά πάντοτε είναι όμορφο όταν το θυμάμαι.

Δούλευα με μια εξαιρετική ομάδα, όμως απογοήτευσα τον εαυτό μου. Με τον τρόπο που έπαιζα, τον τρόπο που πρόσεχα το σώμα μου και τη ζωή μου... Δεν σκεφτόμουν σωστά, έβρισκα συνέχεια δικαιολογίες. Είχα κακές αντιδράσεις. Όταν είσαι νεαρός δεν τα καταλαβαίνεις τα πράγματα όπως θα έπρεπε. Αν είχα το μυαλό που έχω τώρα, όλα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Ο Όλε έχει διαψεύσει πολλούς και δείχνει ότι είναι ικανός για τη θέση. Προσωπικά, επειδή έχω δουλέψει μαζί του, είναι άνθρωπος τον οποίος θέλεις ν' ακολουθείς και να μένεις κοντά του.

Έχω ξεπεράσει πολλά εμπόδια στην καριέρα μου. Φυσικά πιστεύω ότι θα μπορούσε να έχει πάρει πολύ διαφορετική τροπή. Ήμουν πολύ χαμηλά όμως κατάφερα να το γυρίσω αυτό και δεν είναι κάτι εύκολο στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή. Αν γύριζα το χρόνο πίσω, δεν θα άλλαζα τίποτα. Ίσως όλα εκείνα που έζησα στη Γιουνάιτεντ να ήρθαν πολύ νωρίς στη ζωή μου, όμως όλοι οι οπαδοί της ομάδας θα το θυμούνται...» ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags