Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Βασίλης Ζαγαρίτης: Οργή Τότη για Ζαγαρίτη: "Δεν παίζει στα Άσπρα Χώματα - Ποια Πάρμα... - Τι κάνει ο Βαγιαννίδης;"!
| 2021-01-16 11:35:00

Οργή Τότη για Ζαγαρίτη: "Δεν παίζει στα Άσπρα Χώματα - Ποια Πάρμα... - Τι κάνει ο Βαγιαννίδης;"!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Οργή Τότη για Ζαγαρίτη: "Δεν παίζει στα Άσπρα Χώματα - Ποια Πάρμα... - Τι κάνει ο Βαγιαννίδης;"!

Παναθηναϊκός - Βασίλης Ζαγαρίτης: H δήλωση του Λάζλο Μπόλονι το μεσημέρι της Παρασκευής για τον Βασίλη Ζαγαρίτη δεν έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία στον Παναθηναϊκό. Έτσι και αλλιώς το ρεπορτάζ μετέφερε, ότι ο παίκτης δεν είχε απαντήσει στην πρόταση του Τριφυλλιού και ήταν πολύ κοντά στην Πάρμα, η οποία όπως όλα δείχνουν θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Πρόκειται για μία ακόμα περίπτωση ποδοσφαιριστή, μετά τον Βαγιαννίδη, που αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό με τον σύλλογο να χάνει χωρίς ιδιαίτερα έσοδα (τα τροφεία κοστίζουν 400.000 Ευρώ) ένα προϊόν που δημιουργήθηκε στις Ακαδημίες του.

Τον προβληματισμό του για αυτές τις εξελίξεις εξέφρασε στον Sportdog ο Τότης Φυλακούρης, ο οποίος βρέθηκε στο Τριφύλλι από την εφηβική ηλικία (13 ετών), κατέκτησε κατέκτησε 4 πρωταθλήματα (1964, 1969, 1970, 1972) και δύο Κύπελλα (1967, 1969), συμμετείχε σε 16 ευρωπαϊκούς αγώνες και ήταν μέλος της ομάδας που έφτασε στον τελικό του κυπέλλου πρωταθλητριών Ευρώπης το 1971 στο στάδιο Γουέμπλεϊ.

«Ποτίζουμε έναν σπόρο και μόλις πετάξει το πρώτο φυλλαράκι το κόβουμε», ήταν το πρώτο σχόλιο του μεγάλου άσου του Τριφυλλιού, o οποίος εξέφρασε με πατρική αγάπη, καθότι έχει δουλέψει με ταλέντα, την αντίθεσή του για την απόφαση του 19χρονου αριστερού μπακ.

«Η θέση που παίζει ο Ζαγαρίτης είναι από τις πιο δύσκολες. Τα 12 παιχνίδια όμως που έχει στα πόδια του δεν τον κάνουν με τη μία μεγάλο ποδοσφαιριστή. Να πάρει τις εμπειρίες που πρέπει. Είναι ανερχόμενο ταλέντο. Μπορεί να κληθεί και στην Εθνική ομάδα. Έτσι θα ανέβει η αξία του. Θα βγάλει ο Παναθηναϊκός θα πάρει και αυτά που αξίζει ο παίκτης. Στον Παναθηναϊκό παίζει όχι στα Άσπρα Χώματα. Μετά θα έρθουν όλα μόνα τους», αναφέρει.

Η πρόταση του Τότη Φυλακούρη είναι ξεκάθαρη. «Να κάτσει 2 χρόνια στον Παναθηναϊκό και μετά να φύγει. Δεν είναι η ηλικία του να πάει σε μεγαλύτερη ομάδα. Η Πάρμα δεν είναι όμως μεγαλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Και ο Βαγιαννίδης έφυγε. Τί κάνει όμως τώρα; Συνήθως όλους αυτούς τους παίκτες τους φουσκώνουν τα μυαλά τους διάφοροι και μετά επιστρέφουν στην Ελλάδα και παίζουν σε μικρές ομάδες», λέει και θυμάται τις περιπτώσεις του Νίνη και του Κουρόπουλου παλαιότερα, τους οποίους είχε συγκρατήσει πριν κάνουν το μεγάλο βήμα για το εξωτερικό.

Ο παλαίμαχος του Παναθηναϊκού πάραυτα δικαιολογεί εν μέρει την απόφαση του μικρού. «Είναι από τις συμπάθειές μου. Έτσι όπως έχει γίνει ο αθλητισμός στην Ελλάδα, με μία μεταγραφή ένα παιδί μπορεί να λύσει το βιοποριστικό του πρόβλημα και να θρέψει την οικογένειά του. Με 60 χιλιάρικα συμβόλαιο δεν πας πουθενά. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν λύνουν σωστά τα προβλήματα των Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Με ενδιαφέρει το αύριο. Για έναν ποδοσφαιριστή δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σενάριο-βόμβα για επιστροφή Δώνη στον ΠΑΟ - "Σκάει" θέμα και με Βέλλιο - Απίθανη εξέλιξη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags