Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Στο -3 ο ΠΑΟΚ από Ολυμπιακό - Ακατανόητο με Ζίβκοβιτς"
| 2021-01-16 16:58:00

"Στο -3 ο ΠΑΟΚ από Ολυμπιακό - Ακατανόητο με Ζίβκοβιτς - Δεν έχει Σα, Καμαρά, Ελ Αραμπί"!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Στο -3 ο ΠΑΟΚ από Ολυμπιακό - Ακατανόητο με Ζίβκοβιτς - Δεν έχει Σα, Καμαρά, Ελ Αραμπί"!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Πλασματική χαρακτήρισε τη διαφορά ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού ο Γιώργος Κουβεντίδης. Ο διευθυντής της εφημερίδας FORZA ανέλυσε στο Sportdog το παιχνίδι της Τούμπας και κατέγραψε τα θετικά που αποκόμισε η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα στάθηκε στην περίπτωση του Πασχαλάκη, ο οποίος ευθύνεται στο γκολ της ισοφάρισης και υπογράμμισε, ότι η θέση του τερματοφύλακα είναι μία από τις θέσεις που οι Πειραιώτες κάνουν τη διαφορά.

Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε:

Ποια γεύση αφήνει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός;

«Στον ΠΑΟΚ αφήνει πικρή γεύση, διότι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν καλύτερος κι έχασε τη νίκη από ένα χοντρό λάθος του Πασχαλάκη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος και σ΄ αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός δεν πέρασε στην πραγματικότητα το κέντρο. Μ΄ αυτά τα δεδομένα, ο ΠΑΟΚ αδικείται από το αποτέλεσμα.

Από την άλλη, αν θυμηθούμε σε τί κατάσταση ήταν ο ΠΑΟΚ πριν το παιχνίδι αυτό, μπορεί να πει κανείς ότι έχασε τους βαθμούς, αλλά κέρδισε κάποια άλλα πράγματα. Έδειξε για παράδειγμα ότι παραμένει μια πολύ ομάδα, που μπορεί να παίζει καλά και να περιορίζει σε παθητικό ρόλο τον βασικό του αντίπαλο για τους τίτλους”.

Γιατί δεν ξεκίνησε βασικός ο Τζόλης;

“Ήταν μια επιλογή του Γκαρσία που δεν την περίμενε κανείς, νομίζω. Κάτι είχε στο μυαλό του. Οι προπονητές συνήθως επιλέγουν τους πρώτους έντεκα με βάση πολλά πράγματα. Είναι και με ποιον παίζεις, ποιος παίζει πίσω και δίπλα, τι θέλεις να κάνεις, τι χαρακτηριστικά χρειάζεσαι. Ίσως ήθελε έναν πιο έμπειρο ποδοσφαιριστή μπροστά από τον Βιεϊρίνια και επέλεξε τον Μουργκ. Δεν ξέρω πως το σκέφτηκε, αλλά δεν θα τον κατηγορούσα ποτέ γι΄ αυτό. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά και τις επιλογές τις κρίνει η γενική εικόνα”.

Συμφωνείς με τις δηλώσεις Γκαρσία, ότι ο Ολυμπιακός δεν αξίζει την πρωτιά;

“Για την πρωτιά, δεν ξέρω. Θα έλεγα ότι η διαφορά των 10 βαθμών είναι πλασματική και αυτή σίγουρα δεν την αξίζει. Με βάση την εικόνα και τη δυναμικότητα των δύο ομάδων, θα έπρεπε να είναι μαζί ή κοντά κοντά στην κορυφή. Μια διαφορά 2-3 βαθμών υπέρ του Ολυμπιακού, θα έλεγε την αλήθεια αυτή την εποχή. Το γιατί η διαφορά είναι στους 10 βαθμούς, νομίζω ότι η κοινή γνώμη το έχει καταλάβει. Και αυτήν δεν μπορεί να την κοροϊδεύει κανείς”.

Τί πρέπει να γίνει με Πασχαλάκη;

“Ο ΠΑΟΚ πρέπει κάποια στιγμή να βρει έναν τερματοφύλακα, ανάλογο του μεγέθους του και του αγωνιστικού του διαμετρήματος. Ο Πασχαλάκης μπορεί να είναι ένας καλός τερματοφύλακας, αλλά στον ΠΑΟΚ έχει κριθεί και έχει πρωταγωνιστήσει σε άσχημες βραδιές. Μέχρι τις 3 Οκτωβρίου ο ΠΑΟΚ έψαχνε ομάδα να τον δώσει, έστω και δανεικό και σήμερα είναι βασικός τερματοφύλακας. Δεν κατάλαβα γιατί ο Ζίβκοβιτς που ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν, βρέθηκε ξαφνικά στον πάγκο. Ο Πασχαλάκης έκανε δύο χοντρά λάθη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το πρώτο που δε στοίχισε με το φάουλ στον Ελ Αραμπί στο ημικύκλιο, που δεν είχε δουλειά εκεί, και το δεύτερο στο γκολ, που κατάφερε να πηδήξει σε λάθος χρόνο και λάθος στιγμή, σε στημένη μπάλα”.

Είναι η θέση του τερματοφύλακα μια από τις διαφορές του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό;

“Ο Ολυμπιακός έχει έναν τερματοφύλακα, που δίνει σιγουριά στην ομάδα του. Γενικώς, έχω την εντύπωση ότι μιλάμε για δύο “πάνω - κάτω” ισάξιες ομάδες, με τον Ολυμπιακό να έχει σήμερα στη ραχοκοκκαλιά. Σα, Καμαρά, Ελ Αραμπί είναι παίκτες που λείπουν από το ρόστερ του ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον μέχρι τώρα, γιατί δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί ο Κρμέντσικ και τι θα δώσει στον ΠΑΟΚ”.

Μπορεί να γίνει οδηγός το χθεσινό παιχνίδι για το ματς στο Καραϊσκάκη τη 19η αγωνιστική;

“Το κέρδος του ΠΑΟΚ από το ντέρμπι της Τούμπας, είναι ότι απέδειξε στον εαυτό του ότι είναι ισοϋψής του Ολυμπιακού. Αυτό είναι σημαντικό. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει τον καθένα και οπουδήποτε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έτσι την... βγαίνει στον Μαρινάκη ο Ιβάν - Αυτός ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ - "Έπαιξε" για Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags