Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Θέλει... τελειωμένο παίκτη ο Ντρεοσί!
| 2021-01-16 19:06:00

Θέλει... τελειωμένο ο Ντρεοσί! "Τον πληρώνει χοντρά - Δεν είναι φορ αυτός..." - Δείτε τι κάνει (Vid)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Θέλει... τελειωμένο ο Ντρεοσί! "Τον πληρώνει χοντρά - Δεν είναι φορ αυτός..." - Δείτε τι κάνει (Vid)

Παναθηναϊκός: Επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού φέρεται πως έχει στα χέρια του ο Στίβεν Μεντόζα, σύμφωνα με πηγές από την Κολομβία. Ο Κολομβιανός άσος, του οποίου το συμβόλαιο με την Αμιάν λήγει το καλοκαίρι, πιέζει για να μείνει και τυπικά ελεύθερος προκειμένου η μεταγραφή να γίνει εντός του Ιανουαρίου, με τις πληροφορίες ν υποστηρίζουν, ότι στα χέρια του έχει και άλλες προσφορές για να συνεχίσει την καριέρα του.

Φως στην περίπτωσή του ρίχνει στο Sportdog ο ειδικός του γαλλικού ποδοσφαίρου, Μιχάλης Σινάκος. «Μου δίνει την αίσθηση, ότι θα φύγει τώρα, αν ο Παναθηναϊκός του δώσει καλά λεφτά. Γιατί αυτό κυνηγά», σημειώνει αρχικά και προσθέτει:

«Έχει μπερδέψει όλο το ρεπορτάζ της Αμιάν. Τον θεωρούν φευγάτο. Στα τελευταία παιχνίδια ήταν εκτός και γιατί ήταν τραυματίας και γιατί φοβούνταν, ότι θα φύγει με μεταγραφή. Πριν λίγο καιρό τον θεωρούσαν τελειωμένο. Είχε φύγει στο Μεξικό προφανώς για να κλείσει στην ομάδα που πήρε μεταγραφή ένας άλλος Κολομβιανός της Αμιάν, ο Ροτέρο (πωλήθηκε 3 εκατ.Ευρώ στη Σάντος Λαγούνα, σύμφωνα με τους betarades). Γιατί φαινόταν, ότι αυτοί οι δύο θα έφευγαν πακέτο. Ξαναγύρισε και εμφανίστηκε στο ρεπορτάζ. Είμαι της άποψης, ότι ο παίκτης είναι για να φύγει».

Ο Μιχάλος Σινάκος στέκεται πολύ στα χαρακτηριστικά του ποδοσφαιριστή. «Είναι γρήγορος και κινητικός. Είναι καλός κυνηγός, αλλά δεν είναι φορ, λόγω των φυσικών χαρακτηριστικών του (είναι 1,72 μ.). Αν ο Παναθηναϊκός θέλει έναν τέτοιο και όχι κάποιον καθαρό επιθετικό, τότε είναι καλή λύση. Εκτιμώ, ότι ίσως είναι καλύτερος για ομάδες κόντρας που αμύνονται και χτυπούνε στην αντεπίθεση. Έχει δοκιμαστεί σε ομάδα με αμυντικό προσανατολισμό. Δεν ξέρω αν μπορεί να δώσει λύσεις για ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Γιατί, τουλάχιστον στη Γαλλία δεν πήρε το βάπτισμα του πυρός σε τέτοιο στυλ παιχνιδιού», επισημαίνει ο ειδικός του γαλλικού πρωταθλήματος.

Έτσι και αλλιώς ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Πιερ Ντρεοσί, ως γνώστης της γαλλικής πραγματικότητας, έχει τα μέσα για να πάρει τις απαραίτητες πληροφορίες για τον παίκτη και το πόσο μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του Τριφυλλιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ στον ΠΑΟ με Έλληνα άσο - Έξαλλος με όσα του έκαναν, θέλει να φύγει - Θα αντιδράσει ο κόσμος!

Πάρτε μία γεύση από τον παίκτη, ο οποίος φέτος μετρά 4 γκολ σε 11 συμμετοχές με τη φανέλα της Αμιάν:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags