Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο αντι-Γιαννούλης! "Κάνει παπάδες"
| 2021-01-16 20:58:00

Αυτός είναι ο αντι-Γιαννούλης! "Κάνει παπάδες - Σύγχρονο φουλ μπακ - Ξέρει ελληνικά, σπιτόγατος"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Αυτός είναι ο αντι-Γιαννούλης! "Κάνει παπάδες - Σύγχρονο φουλ μπακ - Ξέρει ελληνικά, σπιτόγατος"

ΠΑΟΚ: Από τη στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννούλης θα μεταγραφεί στη Νόριτς, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να τρέξει για την κάλυψη του κενού που θα δημιουργηθεί στα αριστερά της άμυνας. Ήδη έχουν ακουστεί σενάρια για τον αντικαταστάτη του Έλληνα αμυντικού και ένα από τα πιο δυνατά ονόματα που «παίζουν» προέρχεται από την ελληνική αγορά.

Ο λόγος για τον Φράνκο Φεράρι του Βόλου. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ ήρθε τον Ιούλιο του 2019 στην Ελλάδα από την Μίτρε. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 34 ματς σε Super League, play outs και Κύπελλο, ενώ και φέτος πραγματοποιεί γεμάτη χρονιά, όντας βασικός και αναντικατάστατος (μετρά μόνο 90λεπτα), με 15 παιχνίδια, 1 γκολ και 2 ασίστ.

Ο 28χρονος αμυντικός είναι μία περίπτωση που έχει απασχολήσει εδώ και καιρό τον ΠΑΟΚ. Πηγές υποστηρίζουν, ότι ο Πάμπλο Γκαρσία άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του διακριθέντα με τη θεσσαλική ομάδα ποδοσφαιριστής, καθώς εκτιμά τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά του και την ταχύτητα και τη συμμετοχή του στο επιθετικό παιχνίδι.

Την καλύτερη άποψη για τον ποδοσφαιριστή εξέφρασε στο Sportdog έμπιστη πηγή από την ομάδα του Βόλου. «Ο Φράνκο έχει 1,5 χρόνο στην Ελλάδα. Πέρσι πάρα πολύ καλά τη χρονιά. Ήταν δεδομένο, ότι και φέτος θα ήταν ακόμα καλύτερος. Μέχρι τώρα έχει κάνει φανταστικό πρωτάθλημα. Θεωρώ, ότι έχει τις δυνατότητες, για να παίξει σε μεγαλύτερο επίπεδο», τονίζεται.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Φεράρι που τον κάνουν να ξεχωρίζει; «Είναι ταχυδυναμικός και γρήγορος. Ακολουθεί πιστά την αμυντική τακτική. Είναι αμυντικός με επιθετικά χαρίσματα, καθότι μπορεί να διεισδύσει και να σεντράρει. Γενικά θεωρώ, ότι είναι ένα ολοκληρωμένο φουλ μπακ που καλύπτει όλη την πλευρά», αναφέρεται.

Ο Φεράρι έχει προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα, γνωρίζει τα βασικά στοιχεία για να συνεννοηθεί στη γλώσσα μας. «Μπορεί να καταλάβει τι του λένε και τις οδηγίες στην προπόνηση στα ελληνικά», σημειώνεται. Έτσι και αλλιώς στον ΠΑΟΚ, αν και εφόσον όλα οδηγήσουν στην επίτευξη της μεταγραφής, δεν θα έχει πρόβλημα συνεννόησης με τον Γκαρσία λόγω της ισπανικής.

Όσον αφορά τον χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή στον Βόλο έχουν να λένε για έναν παίκτη χαμηλών τόνων που του αρέσει η προπόνηση, αλλά στην εξωγηπεδική του ζωή είναι σπιτόγατος. Αγαπημένες του συνήθεις είναι η μουσική και το διάβασμα.

Όπως και να έχει, πρόκειται για μία δύσκολη υπόθεση, η οποία οδηγεί τον ΠΑΟΚ στο ζύγισμα και άλλων εναλλακτικών λύσεων. Και αυτό γιατί τις επόμενες ημέρες η νέα ιδιοκτησία του Βόλου αναλαμβάνει διοίκηση και δεν αποκλείεται να παίξει ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Πάντως ο Φεράρι την Παρασκευή κλήθηκε να δώσει συνέντευξη σε Μέσα της Θεσσαλονίκης, που έχουν λανθάνων παοκτσήδικο προσανατολισμό, κάτι που λέει πολλά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Τρελάθηκαν" στον ΠΑΟΚ με ξένο- Απίστευτα όσα κάνει εκτός γηπέδου- Έβαλαν να τον... παρακολουθούν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags