Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Μπρούνο και Ραφίνια
| 2021-01-17 10:25:00

Τελειώνει τον Λάζαρο και "πάει" Ολυμπιακό - Προκλητικό αυτό που κάνει ο Ραφίνια!

Οι Μιχείες
Τελειώνει τον Λάζαρο και "πάει" Ολυμπιακό - Προκλητικό αυτό που κάνει ο Ραφίνια!

Ολυμπιακός: Tο Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Δευτέρα με Παρασκευή, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

To Σάββατο η εκπομπή καταπιάστηκε με την υπόθεση του Μπρούνο και τα σενάρια για Ραφίνια.

** Αιωρείται ένα ερώτημα, τι θα γίνει με τον Μπρούνο και αν θα μείνει στον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ήταν ο πλεον άτυχος των παικτών-κρούσματα κορωνοϊού στο λιμάνι. Μαζί με τον Χασάν παρουσίασαν επιπλοκές και έμειναν πάνω από ένα μήνα. Ο Αιγύπτιος υπολογίζεται και υπάρχει ενημέρωση για το τι θα γίνει. Για τον Μπρούνο όμως όλα είναι στο σκοτάδι.

Ο Μπρούνο δεν φαίνεται να μένει στο λιμάνι τον Γενάρη. Υπάρχει μία επίσημη πρόταση προς τον Ολυμπιακό από τον Απόλλωνα Λεμεσού. Απ'ότι φαίνεται «φοριέται» πολύ στην Κύπρο, αφού η περίπτωσή του δεν άφησε ασυγκίνητη την Ομόνοια.

Αυτός όμως που σίγουρα «καίγεται» για τον Μπρούνο είναι ο Κάναντι στον Ατρόμητο. Ο Αυστριακός που δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες στο Περιστέρι τον ξέρει. Το καλοκαίρι τον πίεζε να επιστρέψει στην ομάδα των δυτικών προαστίων.

Ο Μπρούνο ταιριάζει στον Ατρόμητο και ειδικά αν φύγει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, τότε θα χωρά ακόμα περισσότερο.

**Ο Ραφίνια, για τον οποίο δημιουργήθηκαν σενάρια από Γερμανία, αλλά στον Ολυμπιακό έλεγαν, ότι δεν έχουν ιδέα, αποτελεί επιλογή Πέδρο Μαρτίνς.

Ωστόσο ο 35χρονος έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον προκάτοχό του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Δεν είναι μόνο λόγω ηλικίας. Ο Βραζιλιάνος δεν μπορεί έχει το ίδιο στυλ με τον Νορβηγό.

Δεν είναι αυτός που θα εμπνεύσει τους νεώτερους συμπαίκτες και θα λειτουργήσει ως δάσκαλος είτε στην προπόνηση είτε στον αγώνα. Είναι να το έχει κάποιος αυτό.

Ο Ραφίνια είναι προφανές, ότι βγάζει μία αντίδραση. Εγώ πάντως, αν ήμουν Ολυμπιακός δεν θα μου άρεσε να ακούγοντα σενάρια, μία για Μπενφίκα, μία από Βραζιλία, μία από Σάλκε, λες και έχει κάνει σούπερ σεζόν. Γιατί αγωνιστικά δεν τρελαίνει κόσμο.

Δεν ξέρω πως το αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός αυτό το πράγμα. Γενικότερα όμως βλέπω έναν Ραφίνια που χαλιέται εύκολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε κορυφαία ομάδα της Premier League ο Σεμέδο - Άνω-κάτω στον Ολυμπιακό - "Καψούρα" του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags