Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Ατρόμητος εξελίσσεται σε μεγάλο ευεργέτη/χορηγό του Σαββίδη!
| 2021-01-17 13:25:00

Ποιος Ιβάν; Αυτός είναι ο "κρυφός" χρηματοδότης του ΠΑΟΚ - Έχει "δώσει" μέχρι τώρα 15.000.000!

GOALάρες by Εvaggelistis
Ποιος Ιβάν; Αυτός είναι ο "κρυφός" χρηματοδότης του ΠΑΟΚ - Έχει "δώσει" μέχρι τώρα 15.000.000!

ΠΑΟΚ: Πλάκα, πλάκα ο Ατρόμητος εξελίσσεται σε μεγάλο... ευεργέτη/χορηγό του Ιβάν Σαββίδη! Τι εννοώ; Αν δεν ήταν η ομάδα του Σπανού, πιθανότατα ούτε ο Κουλούρης, ούτε ο Γιαννούλης θα είχαν κάνει τέτοια εκτόξευση στην καριέρα τους. 

Ο Κουλούρης  μετά από μια σεζόν όπου τα...έσπασε στο Περιστέρι ως σούπερ σκόρερ, πουλήθηκε 3,5 εκατ. στην Τουλούζ. Και μάλιστα  χωρίς στην Τούμπα να τον θέλουν πίσω, όσο έπαιζε δανεικός στον Ατρόμητο, είτε όταν μεσούσης της σεζόν έφυγε ο Πρίγιοβιτς, είτε το καλοκαίρι του 2019 παρότι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος...

Ο Γιαννούλης που κάθισε 1,5 χρόνο στον Ατρόμητο, υπό την καθοδήγηση του Κάναντι, όχι μόνο έβγαλε...ψεύτη και κυρίως μέγα... άμπαλο τον πρώην τεχνικό διευθυντή του "δικεφάλου", Λούμπος Μίχελ, ο οποίος υποστήριζε πως δεν έκανε και δεν θα έπαιζε στον ΠΑΟΚ αλλά ο Κατερινιώτης αριστερός μπακ θα... πάει τωρα στο Ταμείο της "ασπρόμαυρης" ΠΆΕ και plus 8,5 εκατ. ευρώ!! 

Αν στην σχετική...εξίσωση προσθέσουμε και τον Λημνιό - αυτός βέβαια πήγε με αγορά στην Τούμπα από τον Ατρόμητο, στοιχίζοντας στον Ιβάν πάνω από 1 εκατ. ευρώ - μιλάμε για... περιστεριώτικο χατ τρικ του ΠΑΟΚ. Με την σούμα να λέει (8,5 + 3,5 + 3,3) 15.300.000 ευρώ!! 

Πάμε και στο δια ταύτα: με τον Κουλούρη να είναι από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ, τον Γιαννούλη να τους κοστίζει μόλις 20.000 αγορά από τον Βαταναϊκό και τον Λημνιό συνολικό κόστος 1,2 εκατ.  ο ΠΑΟΚ του Ιβαν Σαββίδη με την ... έμμεση βοήθεια του Ατρόμητου μέσα σε μια 3ετία από τις πωλήσεις των 3 διεθνών άσων έβγαλε ΚΕΡΔΟΣ 14,1 εκατ ευρώ. Μάλιστα θα τα έλεγες και ξεκούραστα λεφτά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Αυτόν "τελειώνει" από την 11άδα ο Γκαρσία - Διεθνής Έλληνας άσος - Ουάρντα βασικός!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags