Facebook Pixel Πέδρο Μαρτίνς – Ολυμπιακός: Η… ντρίμπλα Μαρτίνς για μεταγραφές και η ατάκα για Ρέαμπτσιουκ - "Γι’ αυτό δεν ξεκίνησε ο Φορτούνης"
| 2021-01-17 21:04:00

Η… ντρίμπλα Μαρτίνς για μεταγραφές και η ατάκα για Ρέαμπτσιουκ - "Γι’ αυτό δεν ξεκίνησε ο Φορτούνης"

Sportdog Team
Η… ντρίμπλα Μαρτίνς για μεταγραφές και η ατάκα για Ρέαμπτσιουκ - "Γι’ αυτό δεν ξεκίνησε ο Φορτούνης"

Πέδρο Μαρτίνς – Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός έστω και στην τελευταία φάση του αγώνα κατάφερε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στην κούραση που έχουν συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές του, ενώ μίλησε και για τις μεταγραφές δηλώνοντας ικανοποιημένος από την ομάδα που έχει στη διάθεση του.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για το ροτέισον: Θέλαμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για το παιχνίδι μας. Έπρεπε να εκτιμήσουμε την κατάσταση όλων και να επιλέξουμε αυτούς που ήταν στην καλύτερη κατάσταση. Υπήρχαν παίκτες που δεν μπορούσαν να είναι στην καλύτερη τους κατάσταση είτε γιατί είναι υπερφορτωμένοι με παιχνίδια, είτε γιατί δεν είναι στην καλύτερη τους φόρμα. Είναι περιπτώσεις όπως του Καμαρά, του Εμβιλά, του Φορτούνη. Είναι πολλοί παίκτες που δεν μπορούν να είναι στην καλύτερη τους φόρμα, αλλά σήμερα μας δυσκόλεψε και ο αντίπαλος. Αν είχαμε βάλει γκολ στο πρώτο ημίχρονο τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Έτσι τα πράματα στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πιο δύσκολα γιατί ο ΠΑΣ μας έκλεισε τη νίκη. Ποτέ, όμως, δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε στη νίκη και δεν έχω να καταλογίσω τίποτα στους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι επέμειναν μέχρι το τελευταίο λεπτό και προσπάθησαν για το αποτέλεσμα και ήρθε αυτό που θέλαμε. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Είναι κάποια παιχνίδια μέσα στη χρονιά που δίνουν το πρωτάθλημα.

Για τον Ρέαμπτσιουκ: Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να προσαρμόζονται γρήγορα και άλλοι να χρειάζονται χρόνο. Ο Όλεγκ έχει έρθει σε πολύ καλή κατάσταση, έχει προσαρμοστεί και είναι σε αγωνιστικό ρυθμό γιατί στην Πορτογαλία έπαιζε και έχει ρυθμό και πραγματικά έχει έρθει σε μεγάλο βαθμό έτοιμος και προσαρμόζεται πολύ γρήγορα. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι 100% έτοιμος και περιμένουμε κάποια πράγματα ακόμα από αυτόν. Είναι ένας παίκτης που συνεχίζει να δουλεύει και περιμένουμε να δούμε μεγαλύτερη βελτίωση και περισσότερα πράγματα στην προσφορά του στην ομάδα. Έχουμε και τον Χοσέ Χολέμπας που περιμένουμε να μας βοηθήσει και είμαστε μία ομάδα που έχει δύο ποδοσφαιριστές στη συγκεκριμένη θέση.

Για τις μεταγραφές και για το θέμα του στόπερ: Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι για τις μεταγραφές. Ούτε για αποχωρήσεις, ούτε γι' αφίξεις. Η ομάδα μας είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ομάδα. Η αγορά, ωστόσο είναι ανοιχτή και δεν μπορούμε να κάνουμε κανένα σχόλιο για τις μεταγραφές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags