Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: O Tόσκα στη λίστα των Πράσινων!
| 2021-01-18 12:00:00

Μόνο εδώ: Αυτός είναι ο στόπερ που θέλει με τρέλα ο Μπόλονι - Έπαιζε στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου!

Οι Μιχείες
Μόνο εδώ: Αυτός είναι ο στόπερ που θέλει με τρέλα ο Μπόλονι - Έπαιζε στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου!

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Έχει γραφτεί, κι είναι αλήθεια, πως μεταγραφική προτεραιότητα του Παναθηναϊκού για τον Γενάρη είναι η απόκτηση ενός αμυντικού - αξονικού χαφ. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως αποκλείεται να γίνουν κι άλλες κινήσεις, δηλαδή εξτρέμ κι αριστερού μπακ/στόπερ.

Η τελευταία επισήμανση, για παίκτη - αμυντικό αριστεροπόδαρο, που θα μπορεί με την ίδια άνεση να αγωνιστεί ως μπακ αλλά και στόπερ, δεν την κάνουμε... τυχαία. Κι αυτό αφού ήδη υπάρχει συγκεκριμένος στόχος, που τον γνωρίζει πολύ καλά ο Μπόλονι (Ρουμάνος γαρ) και ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά την Σούπερλιγκ μιας και στο πρόσφατο παρελθόν αγωνίστηκε σε Μπιγκφοράτη ελληνική ομάδα.

Και για να μην... μπερδευόμαστε μπορεί στα ρουμανικά ΜΜΕ να γράφτηκε πως προτάθηκαν στους "πράσινους" δυο αριστεροί μπακ, δηλαδή οι οι Φλορίν Στεφάν της Σέπσι και Βαλεντίν Γκέοργκε της Άστρα, αλλά κανένας από τους συμπατριώτες του δεν απασχολεί σοβαρά τον Μπόλονι. Αντιθέτως στον κόουτς του Παναθηναϊκού κάνει μεγάλο...γκέλ ο Αλίν Τόσκα!!

Μιλάμε για τον 28χρονο διεθνή Ρουμάνο αμυντικό, που στην πρωταθληματική σεζόν του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, όταν ήταν δανεικός από την Μπέτις, τον...ξέραμε ως αριστερό μπακ αλλά στην Τουρκία, όπου πήγε από το καλοκαίρι του 2019, τα...σπάει ως αριστερός στόπερ σε τριάδα κεντρικών αμυντικών!

Μια ακόμη σύμπτωση είναι πως ο Τόσκα προτιμάει να δουλεύει με Ρουμάνους τεχνικούς. Στον ΠΑΟΚ ήρθε λόγω Λουτσέσκου, στην Τουρκία τον πήρε ο Μάριαν Σουμουντίτσα και την φετινή σεζόν μετράει 17 συμμετοχές με την Γκαζιάντεπ, που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, πίσω από Μπεσίκτας και Φενέρ!

Πριν από λίγες ημέρες ο Σουμουντίτσα αποχώρησε από την Γκαζιάντεπ, παρά την εκπληκτική φετινή της πορεία στο πρωτάθλημα, γιατί ήρθε σε ρήξη με την διοίκηση. Αυτή από ο τι φαίνεται ήταν και η αφορμή για τον Τόσκα, να "ψαχτεί" για να αποχωρήσει 6 μήνες πριν από την λήξη του συμβολαίου του. Πόσο μάλλον όταν υπάρχει και το σχετικό ενδιαφέρον από τρεις συγκεκριμένες ομάδες.

Μια μεγάλη ομάδα της Τουρκίας, μια από την Αραβία και ο...Παναθηναϊκός του Μπόλονι συνθέτουν την τριπλέτα  των υποψηφίων για να συνεχίσει την καριέρα του ο 28χρονος Τόσκα που πέρασε από τον ΠΑΟΚ. Δεν θα είναι εύκολη περίπτωση για τους "πράσινους" αλλά που καλύπτει τον Μπόλονι και μπορεί με την ίδια άνεση να καλύψει δυο θέσεις κλειδιά στην άμυνα, του στόπερ (μοναδικός αριστεροπόδαρος του υπάρχοντος ρόστερ είναι ο Μαυρομάτης, που δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον Ρουμάνο) και του μπακ.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΚ για Μπόλονι - Αδιανόητο τι του ανακοίνωσε ο Αλαφούζος - "Τραβάει τα μαλλιά" του ο κόουτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags