Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Στόχο Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ χτυπάει ο Μπόλονι - "Όχι" Δώνη για Πειραιά - Επιστροφή-βόμβα στην ΑΕΚ!
| 2021-01-18 18:18:00

Στόχο Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ χτυπάει ο Μπόλονι - "Όχι" Δώνη για Πειραιά - Επιστροφή-βόμβα στην ΑΕΚ!

Του Αδέσποτου
Στόχο Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ χτυπάει ο Μπόλονι - "Όχι" Δώνη για Πειραιά - Επιστροφή-βόμβα στην ΑΕΚ!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Ποια είναι η πρώτη μεγάλη μεταγραφή της ΑΕΚ για τον Γενάρη, το χοντρό παρασκήνιο με Τάσο Δώνη και Ολυμπιακό και ο… δίκαιος Μπόλονι που «πάρκαρε» 1.3 εκατ. ευρώ στον πάγκο. Αυτά κι άλλα πολλά από την εκπομπή των "Αδέσποτων", στο ραδιόφωνο του Alpha, by sportdog! 

Διαβάστε τις κυριότερες ειδήσεις και ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ

** Μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό και τον Λάζλο Μπόλονι στη Θεσσαλονίκη. Ο Ρουμάνος κόουτς έχει… κερδίσει τον τίτλο του δίκαιου. Κόντρα στον Άρη για παράδειγμα άφησε στον πάγκο… 1.3 εκατ. ευρώ, τόσα παίρνουν μαζί Μακέντα και Καρλίτος, για να παίξουν στην αρχική ενδεκάδα Καμπετσής και Ιωαννίδης. Δεν υπολογίζει ονόματα και παίζουν όσοι το αξίζουν!

Ο έμπειρος κόουτς πάντως συνολικά έχει «ανεβάσει» το Τριφύλλι. Βελτίωσε την άμυνα και είδαμε ξανά τον περσινό Διούδη. Επίσης, παίκτες που ήταν αγύμναστοι επί Πογιάτος βελτιώνονται, όπως οι Πούγγουρας και Σένκεφελντ. Δεν είναι τυχαίο πως την Κυριακή ο Χουανκάρ έκανε το καλύτερο του παιχνίδι στα πράσινα!

** Φουλάρει μεταγραφικά ο Παναθηναϊκός που θα πάρει σίγουρα αμυντικό χαφ. Τρία ονόματα έχει στη λίστα του ο Ντρεοσί. Ο 28χρονος Τζιάνι Ιμπούλα, που έχει περάσει μεταξύ άλλων από Μαρσέιγ, Στόουκ, Ράγιο Βαγιεκάνο και Πόρτο, είναι ένας εξ αυτών. Ντρεοσί και Μπόλονι τον ξέρουν καλά, είναι ελεύθερος, ενώ στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε σενάρια τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τον ΠΑΟΚ. Επίσης, θα πάρει και εξτρέμ το Τριφύλλι, ενώ όπως αποκάλυψε το Sportdog.gr δουλεύουν και την περίπτωση του Τόσκα!

** Στη Φένλο του Γιώργου Γιακουμάκη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χρήστος Δώνης ως δανεικός από την Άσκολι. Δύσκολο αποδείχθηκε το πρωτάθλημα της Serie B για τον Έλληνα άσο, που το καλοκαίρι είχε αρνηθεί πρόταση των Ολλανδών. Στην συγκεκριμένη υπόθεση πάντως, «εγκλημάτισε» η οικογένεια Δώνη, όταν δεν δέχθηκαν τα 200.000 ευρώ που πρότειναν το καλοκαίρι στον Χρήστο για να μείνει στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Τσάβι Ρόκα.

** Δύσκολη η σεζόν για τον Τάσο Δώνη στη Γαλλία, καθώς δεν παίζει καθόλου στη Ρεν. Δεν είναι ούτε στον πάγκο, μόνιμα εκτός αποστολών. Όπως έχουμε γράψει στο Sportdog.gr, ο Έλληνας άσος πλέον βρίσκεται στο μανατζερικό γραφείο του Πολ Κουτσολιάκου. Ωστόσο, πρόσφατα του πρότειναν (τον Δεκέμβριο όχι τον Γενάρη), όχι ο μάνατζέρ του, να τον… σπρώξουν ως δανεικό στον Ολυμπιακό. Τον ρωτούσαν αν θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να παίξει με τα ερυθρόλευκα, αλλά ο ταλαντούχος άσος απάντησε πως δεν ενδιαφέρεται. Έχει περάσει παλιά και από Παναθηναϊκό, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως πιστεύει ότι μπορεί να παίξει ακόμα στην Ευρώπη. Γι’ αυτό και ψάχνεται να πάει στη Γερμανία, παρότι έχει εισπράξει δύο αρνητικές απαντήσεις στις πρώτες πόρτες που χτύπησε.

** Μεγάλη δικαίωση του Πέδρο Μαρτίνς με τον Αχμέντ Χασάν. Τον πίστεψε ο Πορτογάλος κόουτς το καλοκαίρι που επέμενε στην αγορά του από τον Ολυμπιακό, αλλά και τώρα τον Γενάρη που τον περίμενε να γυρίσει από την ταλαιπωρία του με τον κορωνοϊό.

** Ο Όγκνιεν Βράνιες είναι πλέον πολύ πιθανό να επιστρέψει στην ΑΕΚ. Άμεσα θα γίνει πρόταση στην Άντερλεχτ που δεν τον υπολογίζει και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες με τον Βόσνιο στόπερ.

** Ανταγωνιστή απέκτησε στη Φενέρ ο Πέλκας, καθώς η ομάδα του απέκτησε και τον Οζίλ. Τον πρώην άσο της Άρσεναλ πήγε στην Τουρκία ο… Ταγίπ Ερντογάν, με τον οποίο είναι και κουμπάροι. Βέβαια, στα social media οι οπαδοί της ομάδας εκφράζουν ακόμα την εμπιστοσύνη τους στον Έλληνα άσο που κάνει τρομερή σεζόν!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΚ για Μπόλονι - Αδιανόητο τι του ανακοίνωσε ο Αλαφούζος - "Τραβάει τα μαλλιά" του ο κόουτς!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags