Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο μικρός του ΠΑΣ που τρέλανε το Καραϊσκάκη
| 2021-01-18 20:14:00

Ο μικρός του ΠΑΣ που τρέλανε το Καραϊσκάκη - 1.000.000 σε Ζαγαρίτη και 1.000 για ασίστ ή γκολ!

GOALάρες by Εvaggelistis
Ο μικρός του ΠΑΣ που τρέλανε το Καραϊσκάκη - 1.000.000 σε Ζαγαρίτη και 1.000 για ασίστ ή γκολ!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι σημερινές GOALάρες είναι αφιερωμένες σε δυο πρόσωπα. Στον μεγάλο πρωταγωνιστή - αποκάλυψη του Ολυμπιακός -ΠΑΣ Άγγελο Λιάσο και στον Ζαγαρίτη και το χρυσό συμβόλαιο που φέρεται να του προσφέρει η Πάρμα

1η) Στο "Καραϊσκάκης"... συστήθηκε για τα καλά στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό ο Άγγελος Λιάσος.Μιλάμε για τον 20χρονο αμυντικό μέσο του ΠΑΣ Γιάννινα , ο οποίος έκανε το πρώτο του 90λεπτο στην Σούπερλιγκ, παρότι μετρούσε ήδη άλλες 9 συμμετοχές( με εξαίρεση όμως, την παρουσία του στην αρχική ενδεκάδα με τον Παναιτωλικό, όπου κατέγραψε 74 αγωνιστικά λεπτά οι υπόλοιπες ήταν ολιγόλεπτες αλλαγές).

  Κόντρα , λοιπόν, στον Ολυμπιακό ο νεαρός άσος από την Φλώρινα έκανε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι στην θέση του αμυντικού μέσου. Σε συνδυασμό με την ηλικία του και τα σωματικά του προσόντα(1,85), εδώ που τα λέμε, δεν θα μπορούσε να περάσει...απαρατήρητος. Ούτε από τους "ερυθρόλευκους", ούτε από εκείνους που έκαναν...τηλεοπτικό σκάουτινγκ!!

   Εξ ου και η σημερινή αναφορά στην στήλη αφού όπως αντιληφθήκαμε έκανε μεγάλο...θόρυβο στην ελληνική ποδοσφαιρική πιάτσα η εμφάνιση του 20χρονου Λιάσου. Σε βαθμό που βγήκαν άμεσα αντανακλαστικά από τους ανθρώπους που σκανάρουν οτι ταλαντούχο εμφανίζεται/κυκλοφορεί στο χορτάρι. Κρατήστε , λοιπόν, το όνομα Λιάσος γιατί προβλέπω - αν κρίνω ήδη από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η εμφάνισή του  κόντρα στους Πρωταθλητές - πως σύντομα θα απασχολήσει αρκετό κόσμο. Του έφεξε πάλι του Χριστοβασίλη...

2η) Το σήριαλ της μεταγραφής Ζαγαρίτη στην Πάρμα καλά κρατεί. Ο παίκτης τελικά δεν πέταξε για Ιταλία αφού η Πάρμα αδυνατεί να δώσει την  εγγυητική που ζητάει ο Παναθηναϊκός. Μπορεί στον ιταλικό σύλλογο να υπάρχει μια νέα ιδιοκτησιακή κατάσταση - επενδυτές από την Αμερική - αλλά υπάρχει κι ένα τεράστιο χρέος που...κληρονόμησαν (ακούγονται για 80 εκατ. ευρώ),  το οποίο προφανώς δημιουργεί περιπλοκές τραπεζικές ακόμη και για ποσά 200 και 300 χιλιάδων ευρώ.

     Από εκεί και πέρα, περιμένοντας τα επόμενα επεισόδια αυτής της υπόθεσης και το αν...ξεφρακαρει ή τελικά ναυαγήσει, θα σας μεταφέρω τι έλεγε ο ίδιο ο Ζαγαρίτης σε συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό για την δική του συμφωνία με την Πάρμα. Αν, μάλιστα, είναι αληθινά και όχι φουσκωμένα τα νούμερα, μιλάμε για εντυπωσιακό συμβόλαιο για τον 19χρονο αριστερό μπακ, που τώρα στον Παναθηναίκό αμείβεται με λιγότερα από 700 ευρώ τον μήνα (δεν υπολογίζω ενδεχόμενα μπόνους συμμετοχών).

   Επαναλαμβάνω πως σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ζαγαρίτη σε άλλους "πράσινους" θα πήγαινε στην Πάρμα για να υπογράψει συμβόλαιοπου θα του απέφερε 150.000 ευρώ ως το καλοκαίρι και την επόμενη 3ετία κλιμακωτές αποδοχές της τάξης των 240 - 260 - 400.000 ευρώ!! Μιλάμε για συνολικά για 1.050.000 ευρώ για τα επόμενα χρόνια, συν μπόνους 2.000 ευρώ για κάθε ματς που θα έπαιζε και 1.000 για ασίστ ή γκολ!!

   Τα αναφέρω τα παραπάνω ποσά γιατί αν ισχύουν είναι... τρελά λεφτά για τον Ζαγαρίτη και εξηγούν την λογική του ίδιου και του ατζέντη του να προτιμήσουν την Πάρμα, παρότι στον Παναθηναϊκό υπήρχε ο Μπόλονι που του εξασφάλιζε πως θα έπαιζε.

ΥΓ. Το ξαναγράφω για να μην παρεξηγηθώ: τα ποσά...κυκλοφορήσαν στο Κορωπί, χωρίς να διευκρινίζεται αν είναι καθαρές αποδοχές ή μαζί με  την εφορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Xαμός στο Open! "Πλακώθηκαν" on air Κάκος-Βέργης για Ολυμπιακό - Άνω-κάτω η εκπομπή! (BINTEO)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags