Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Μαχλάς: "Άλλος ΠΑΟΚ με Ουάρντα και Κρμέντσικ - Πρόλαβε ο Ολυμπιακός - Σαββίδης μη δώσεις τον..."
| 2021-01-18 20:29:00

Μαχλάς: "Άλλος ΠΑΟΚ με Ουάρντα και Κρμέντσικ - Πρόλαβε ο Ολυμπιακός - Σαββίδης μη δώσεις τον..."

Sportdog Team
Μαχλάς: "Άλλος ΠΑΟΚ με Ουάρντα και Κρμέντσικ - Πρόλαβε ο Ολυμπιακός - Σαββίδης μη δώσεις τον..."

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, Νίκος Μαχλάς και μίλησε για τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου, το νικηφόρο πέρασμα του ΠΑΟΚ από το Ηράκλειο, ενώ έκανε ειδική αναφορά στους, Ουάρντα, Κρέμντσικ και Τζόλη.

«Σοκαρίστηκα με τις καταγγελίες της κ. Μπεκατώρου. Είναι τραγικό. Μόνο και μόνο που ακούγεται είναι ότι χειρότερο. Καλά έκαναν όλοι και βγήκαν να προβούν σε καταγγελίες για απόπειρα σεξουαλικής παρενόχλησης. Θα παραδειγματιστούν. Δεν ξέρεις κάθε άνθρωπος τι θα σου βγάλει. Η εξουσία το κάνει αυτό, αλλά δεν σημαίνει ότι όλοι έτσι είναι. Είναι θέμα παιδείας και άλλων περιπτώσεων. Δεν έχει να κάνει μόνο στον αθλητισμό. Και αλλού γίνονται αυτά. Γιατί δεν βγήκε εκείνη την στιγμή να μιλήσει. Δεν νομίζω ότι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας θα τις κόψει το μέλλον. Όταν μας ενοχλεί κάτι, πρέπει να βγαίνουμε να το λέμε. Φοβήθηκε και γι΄ αυτό δεν μίλησε νωρίτερα», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο για να προσθέσει για τον αγώνα του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλό χθες και φάνηκε η διαφορά των δυο ομάδων. Μετά την αποβολή του Βάτερμαν, όλα τελείωσαν και ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη. Ήξερε τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και το πήρε. Όταν λείπουν από την ομάδα δυο βασικά γρανάζια, έχει προβλήματα. Με τις προσθήκες των Ουάρντα, Κρέμντσικ θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο έτοιμος κι αυτό αποτυπώνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Όλες οι ομάδες δυναμώνουν και το νέο Πρωτάθλημα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον».

Σχολιάζοντας την εξέλιξη του ΠΑΟΚ, ο Μαχλάς είπε: «Ο ΠΑΟΚ αλλάζει με σταθερά βήματα. Ο Τζόλης είναι ότι καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι μπαλαδόφατσα. Έχει ποδοσφαιρικό θράσος παρά το νεαρό της ηλικίας του. Πρέπει να πρώτα να κλείσει ο κύκλος του στον ΠΑΟΚ και ύστερα να κάνει το μεγάλο βήμα στην Ευρώπη. Να πάρει περισσότερες παραστάσεις στον ΠΑΟΚ και μετά να φύγει στο εξωτερικό. Ο Γιακουμάκης είναι η εξαίρεση γιατί το παιδί δεν ήταν ποτέ βασικός σε κάποια ομάδα και δεν στηρίχθηκε κανένας σύλλογος πάνω του. Ένας ποδοσφαιριστής χρειάζεται διάρκεια στην καριέρα του. Θυμάμαι την περίπτωση του Νίκη, πως ξεκίνησε και που κατέληξε. Ο Τζόλης δεν είναι τέτοιος παίκτης, ενώ ο Γιακουμάκης θα το δείξει η πορεία μέχρι που μπορεί να φτάσει. Είναι σημαντικό που τώρα δίνονται ευκαιρίες στα δικά μας παιδιά και μακάρι αυτό να συνεχιστεί γιατί υπάρχει ταλέντο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags