Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το ρεπορτάζ που θα διαβάσεις μόνο στο sportdog
| 2021-01-19 10:05:00

Χάλασε τη μεταγραφή ο Ιβάν - Χαμός για να φέρουν πίσω τον Βαγιαννίδη - Νέα ανατροπή με Σωκράτη!

GOALάρες by Εvaggelistis
Χάλασε τη μεταγραφή ο Ιβάν - Χαμός για να φέρουν πίσω τον Βαγιαννίδη - Νέα ανατροπή με Σωκράτη!

ΠΑΟΚ: Μιχαηλίδης/Κουτσολιάκος, Βαγιαννίδης και Σωκράτης Παπασταθόπουλος πρωταγωνιστούν στις σημερινές  "GOALάρες". Πάμε κατευθείαν στο...ψητό

1η) Κάτι η τρομερή σχέση του ιδιοκτήτη της Rogon με τον πρόεδρο της Φενέρ Αλί Κότς, κάτι η μεταγραφή Πέλκα που άμεσα τους βγήκε χρυσός και κάτι η διαχρονική σχέση Μπουλούτ - Κουτσολιάκου, αποτέλεσαν την... τριλογία του γιατί η τουρκική ομάδα θα "ψώνιζε" ξανά στόπερ από το πελατολόγιο της γερμανικής εταιρίας μάνατζερ. Προσπάθησε, είναι αλήθεια, ο Πολ μέσω βασικά Ρέμπε (και λίγο...Γκοντσάρεβα), να πέσουν οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ  στα μισά και πιο κάτω του μπαι άουτ που έχει ο Μιχαηλίδης, έτσι ώστε να έστελνε κι αυτόν στην Κωνστατινούπολη, ο Σαββίδης όμως, ήταν ανένδοτος. Έτσι πήγαν στον... Ούγγρο Μιχαηλίδη, δηλαδή στον Ατίλα Σαλάι, που ήρθε και φθηνότερα στην Φενέρ.

Ο 22χρονος  διεθνής Ούγγρος που αγωνιζόταν στον Απόλλων Λεμεσού και αγοράστηκε αντί 2 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, είναι "ομόσταβλός" με τον Μιχαηλίδη αλλά και τον Πέλκα. Ο "δικέφαλος" ουσιαστικά αρνήθηκε ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ που θα μπορούσε να εισπράξει για τον Μιχαηλίδη, γιατί παραπάνω ούτε... ευρώ δεν έδινε η Φενέρ σε αυτή την μεταγραφική περίοδο για την αγορά νεαρού ταλαντούχου αριστερού στόπερ...

2η) Τι κι αν μεσοβδόμαδα είχε παίξει σε ολόκληρο το 90λεπτο, στο φιλικό της Σιντ Τρουίντεν με την πρωτοπόρο της Β κατηγορίας στο Βέλγιο, η καλή απόδοση που είχε ο Βαγιαννίδης (χρησιμοποιήθηκε και ως δεξιός μπακ αλλά και ως εξτρεμ), δεν στάθηκε αρκετά πειστική για να τον συμπεριλάβει ο προπονητής του στην αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος. Και όσο βέβαια η Σιντ Τρουίντεν κερδίζει, τόσο θα γίνεται πιο δύσκολο να βρεί χώρο έστω στην 18άδα της ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού. Αυτή η εβδομάδα πάντως θα είναι κρίσιμη για το μέλλον του, δηλαδή αν συνεχίσει και ολοκληρώσει τον δανεισμό του στις 15 Απριλίου στο Βέλγιο ή παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός από την Ιντερ σε άλλη ομάδα και άλλο πρωτάθλημα.

Οι μανατζέρ του πάντως λένε πως έχουν προσφορές από την Γκρόιτερ Φίρτ και δυο ομάδες της Σέριε Β' ενώ ο τελευταίος λόγος θα είναι φυσικά των "νερατζούρι", για το αν θα πάρει νέο φύλλο πορείας δανεισμού και για πού. Στην ελληνική μανατζερική πιάτσα πάντως λένε πως ο Βαγιαννίδης απασχόλησε άλλους πιο ουσιαστικά κι άλλους πιο επιφανειακά και τις 4 ομαδες της ελληνικής Big 4!! Aν και ο πιτσιρικάς (δεν μιλάω για την οικογένειά του), συνεχίζει να ονειρεύεται την διεθνή καριέρα και όχι να γυρίσει άμεσα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

3η) Οι Ισπανοί έγραψαν πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είπε το "ναι" στην Μπέτις και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Είπα , λοιπόν, χθες βράδυ να...τσεκάρω το δημοσίευμα μέσω κύκλων της διοίκησης της Μπέτις. Κι αν δεν κατάλαβα λάθος, εισέπραξα... μειδιάματα. Όπως μου τονίστηκε  στην Μπέτις έχουν ξεπεράσει τα όρια των χρημάτων που μπορούν να υπογράψουν παίκτες. Αυτό... Κοντός ψαλμός αλληλούια βεβαίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ιβάν είναι εδώ! Μεταγραφή για... πρωτάθλημα - Χαφ-πύραυλος - Τελειώνει και τους άμπαλους  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags