Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Έσκασε" νέο όνομα για αμυντικό χαφ στον ΠΑΟ: "Μίλησα με Ντρεοσί, τον θέλει στην ομάδα"!
| 2021-01-19 13:11:00

"Έσκασε" νέο όνομα για αμυντικό χαφ στον ΠΑΟ: "Μίλησα με Ντρεοσί, τον θέλει στην ομάδα"!

Sportdog Team
"Έσκασε" νέο όνομα για αμυντικό χαφ στον ΠΑΟ: "Μίλησα με Ντρεοσί, τον θέλει στην ομάδα"!

Παναθηναϊκός: Ένα νέο όνομα για την θέση του αμυντικού χαφ ήρθε στο πράσινο προσκήνιο και πρόκειται για αυτό του Αντρέ Ποκό, πρώην παίκτη της τουρκικής Γκεζτέπε.

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 28χρονο Γκαμπονέζο αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο προπονητής της εθνικής Γκαμπόν, Πατρίς Νεβό, λέγοντας ότι επικοινώνησε με τον φίλο του, Πιέρ Ντρεοσί.

Χαρακτηριστικά ανέφερε στις δηλώσεις του ο Νεβό:

«Μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Πιερ Ντρεοσί, που είναι φίλος μου. Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει δικό του τον Αντρέ Μπιγοκό Ποκό. Συζητήσαμε πάνω σε αυτό το θέμα. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, του ανέφερε τις δυνατότητες και την προοπτική του ποδοσφαιριστή. Δύο μήνες πριν από το ματς της Γκαμπόν με το Κονγκό, δεν μπορούμε να έχουμε ανενεργούς σημαντικούς ποδοσφαιριστές».

Το δημοσίευμα στο τέλος του σημειώνει χαρακτηριστικά: «Το προφίλ του ποδοσφαιριστή έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι μέσα στις επόμενες μέρες να προχωρήσουν σε περαιτέρω επαφές με τον ποδοσφαιριστή και τον μάνατζερ του, Λουί Ντενόλ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags