Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε αποστολή για το Κύπελλο ο Γκαρσία - Ποιοι έμειναν εκτός - Μέσα οι μικροί!
Ποδόσφαιρο
| 2021-01-19 16:15:00

Ανακοίνωσε αποστολή για το Κύπελλο ο Γκαρσία - Ποιοι έμειναν εκτός - Μέσα οι μικροί!

Sportdog Team
Ανακοίνωσε αποστολή για το Κύπελλο ο Γκαρσία - Ποιοι έμειναν εκτός - Μέσα οι μικροί!

ΠΑΟΚ: Την αποστολή για το αυριανό (20/1) παιχνίδι με την ΑΕΛ για το Κύπελλο Ελλάδας ανακοίνωσε ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ουρουγουανός άφησε εκτός τους Σφιντέρσκι και Νινούα λόγω ίωσης, την ώρα που ο πρώτος βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπολόνια για το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Εκτός έμεινε και ο Τσόλακ, παρά την απουσία Σφιντέρσκι, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι νεαροί Κωνσταντέλιας και Κούτσιας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ώρα και Κύπελλου Ελλάδας για τον ΠΑΟΚ που την Τετάρτη (20.01, 17:15) ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ΑΕΛ στο γήπεδο της Τούμπας για το πρώτο σκέλος της Α’ Φάσης της διοργάνωσης.

Η δεύτερη και τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς είχε δύο μέρη. Αρχικά είχε να κάνει με την ενεργοποίηση των παικτών και στη συνέχεια με την τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα.

Οι Νίκα Νινούα και Κάρολ Σφιντέρσκι ταλαιπωρούνται από ίωση και έμειναν εκτός αποστολής, όπως κι ο τραυματίας Ενέα Μιχάι που συνεχίζει θεραπείες.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα είχε στη διάθεσή του το τεχνικό επιτελείο είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Ντούγκλας , Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Βρακάς, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Κρμέντσικ, Κούτσιας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags