Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Κάρολ Σφιντέρσκι: Αποκαλύψεις για Σφιντέρσκι: "Πιέζει η Μπολόνια, ενδιαφέρον και από… - Γι’ αυτό θέλει να φύγει από ΠΑΟΚ"
| 2021-01-19 17:53:00

Αποκαλύψεις για Σφιντέρσκι: "Πιέζει η Μπολόνια, ενδιαφέρον και από… - Γι’ αυτό θέλει να φύγει από ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
Αποκαλύψεις για Σφιντέρσκι: "Πιέζει η Μπολόνια, ενδιαφέρον και από… - Γι’ αυτό θέλει να φύγει από ΠΑΟΚ"

ΠΑΟΚ – Κάρολ Σφιντέρσκι: Ο Πολωνός δημοσιογράφος, Μάσιελ Κάλισουκ, μίλησε για τις εξελίξεις στο θέμα του Κάρολ Σφιντέρσκι και το ενδιαφέρον της Μπολόνια για να τον αποκτήσει.

Ο ίδιος μεταξύ των όσων ανέφερε, αποκάλυψε και το ενδιαφέρον γερμανικού συλλόγου για τον νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ, ενώ εξήγησε και γιατί θέλει πλέον να φύγει από τη Θεσσαλονίκη!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

«Σήμερα υπάρχει μία διαπραγμάτευση με την Μπολόνια και έπεσε στο τραπέζι ένα ποσό κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ. Υπάρχει όμως ενδιαφέρον και από μία ομάδα της Bundesliga για τον Κάρολ (πιθανόν να είναι η Ουνιόν όπως αναφέρουν και νέα δημοσιεύματα από την Πολωνία) και αυτό βάζει προσωρινά στον «πάγο» τη μεταγραφή του στην Ιταλία. 

Είναι σίγουρο πως ο ατζέντης του προσπαθεί να βρει μία πρόταση για να μπορέσει να βρει μία νέα ομάδα για τον παίκτη του, καθώς είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής. 

Στον Σφιντέρσκι αρέσει πολύ η Θεσσαλονίκη και η ζωή στην πόλη και μπορεί να παίζει ρόλο και η έλευση του Κρμέντσικ στο ότι ο ποδοσφαιριστής μπορεί να θέλει να πάρει μεταγραφή σε έναν άλλο σύλλογο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags