Facebook Pixel Sportdog.gr | Έσκασε τώρα: Κλείνει παίκτη ο Παναθηναϊκός - Πράσινο φως σε Ντρεοσί - Δίνει 300.000 ευρώ!
| 2021-01-20 14:58:00

Έσκασε τώρα: Κλείνει παίκτη ο Παναθηναϊκός - Πράσινο φως σε Ντρεοσί - Δίνει 300.000 ευρώ!

Sportdog Team
Έσκασε τώρα: Κλείνει παίκτη ο Παναθηναϊκός - Πράσινο φως σε Ντρεοσί - Δίνει 300.000 ευρώ!

Παναθηναϊκός: Από τις αρχές Ιανουρίου, όταν «κόπηκε» η μεταγραφή του Λαμκέλ Ζε -με τον προβληματικό χαρακτήρα- από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, ο Νο1 στόχος του Πιέρ Ντρεοσί για την ενίσχυση των «πράσινων» στους εξτρέμ έγινε ο Στίβεν Μεντόσα της Αμιάν.

Με άμεσες κινήσεις, κατάφερε να εξασφαλίσει το «ναι» του παίκτη για συμβόλαιο με ημερομηνία έναρξης την 1η Ιουλίου 2021 (ως είχε το δικαίωμα, καθώς μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου), προλαβαίνοντας αρκετές ομάδες όπως η Ναντ, η Λέγκια Βαρσοβίας και η Τραμπζονσπόρ, που είχαν κάνει αντίστοιχες βολιδοσκοπήσεις προς την πλευρά του 28χρονου Κολομβιανού εξτρέμ, όπως αναφέρει ο Κ. Γουλής στο ΑΠΕ!

Το μοναδικό «ερώτημα» ήταν ο χρόνος της μεταγραφής. Εάν δηλαδή θα περίμενε ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι για να τον αποκτήσει ελεύθερο ή αν θα έκανε άμεση κίνηση, για να πληρώσει ένα ποσό προς την Αμιάν για να τον αποκτήσει.

Ο Ντρεοσί, έχοντας εξηγήσει όλες τις παραμέτρους της μεταγραφής προς την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, ανέμενε την τελική κατεύθυνση από τη διοίκηση. Κι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εδώ και λίγα 24ωρα έχει πάρει το «πράσινο φως» για να προχωρήσει στην «εδώ και τώρα» μεταγραφή του Κολομβιανού.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον general manager του Παναθηναϊκού και τον αθλητικό διευθυντή της Αμιάν, Τζον Γουίλιαμς, είναι σε πλήρη εξέλιξη, με τη γαλλική ομάδα να ρίχνει σταδιακά τις αξιώσεις της. Στην πρώτη συζήτηση που έγινε προ 15 ημερών, η Αμιάν ζήτησε πάνω από 600.000 ευρώ, όμως τα τελευταία 24ωρα χαμήλωσε τις απαιτήσεις της κι έχει φτάσει στο όριο των 400.000 ευρώ. 

Ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος από την πλευρά του να προσφέρει έως και 300.000 ευρώ για να πάρει από τώρα τον παίκτη και η απόσταση δεν φαντάζει πλέον μεγάλη. Κι αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας πως μέσα στις επόμενες 3-4 μέρες θα βρεθεί η φόρμουλα για τη συμφωνία, απ' τη στιγμή που και ο Μεντόσα έχει δώσει προφορικά το λόγο του στον Ντρεοσί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags