Facebook Pixel Θοδωρής Ζαγοράκης - ΠΑΟΚ: Χοντρό παρασκήνιο με Ζαγοράκη - Τον "κλέβει" ο Μαρινάκης από ΠΑΟΚ - Τι έγινε με Λιβάγια, Νέλσον!
| 2021-01-20 18:05:00

Χοντρό παρασκήνιο με Ζαγοράκη - Τον "κλέβει" ο Μαρινάκης από ΠΑΟΚ - Τι έγινε με Λιβάγια, Νέλσον!

Του Αδέσποτου
Χοντρό παρασκήνιο με Ζαγοράκη - Τον "κλέβει" ο Μαρινάκης από ΠΑΟΚ - Τι έγινε με Λιβάγια, Νέλσον!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Στην εκπομπή της Τετάρτης λοιπόν, μεταφέρθηκε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις εκλογές της ΕΠΟ και την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη, αλλά και δύο ειδήσεις για ΑΕΚ και… Νότιγχαμ!

** Στις 19 Φεβρουαρίου ορίστηκαν να γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ. Εξέλιξη που διευκολύνει πάρα πολύ και τη… λύση του Θόδωρου Ζαγοράκη.

Μέχρι τώρα, υπάρχει μία υποψηφιότητα του Σταύρου Ψαρόπουλου. Πρόκειται για γνωστό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, που στηρίζουν ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και πολλές Ενώσεις. Ωστόσο, μέχρι την ημέρα των εκλογών, ο συγκεκριμένος θα έχει κλείσει τα 71 χρόνια και  βάσει των αλλαγών, δεν θα μπορεί να κατέβει για υποψήφιος!

Η είδηση λοιπόν που μεταφέρθηκε στον Alpha 9.89, είναι ότι δεν έγινε καμία συνάντηση Μητσοτάκη-Ζαγοράκη παρουσία του Γιώργου Γεραπατρίτη, όπως κυκλοφόρησε. Μάλιστα, ο Υπουργός Επικρατείας δεν έχει καμία ανάμιξη στην υπόθεση Ζαγοράκη.

Όλα έγιναν πριν τρεις εβδομάδες, όταν μίλησαν Μητσοτάκης – Ζαγοράκης τηλεφωνικά και η συνομιλία έγινε, μετά τη συνάντηση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή με τον Λευτέρη Αυγενάκη. Εκεί… λύθηκε και η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί παλιότερα μεταξύ των δύο ανδρών λόγω της υπόθεσης ΠΑΟΚ-Ξάνθης. Μάλιστα, η πληροφορία αυτή είναι σημαντική, γιατί ακούγεται ότι ο Αυγενάκης είναι στην… απέξω, ωστόσο όπως αποκαλύπτουμε ήταν «παρών» στις εξελίξεις!

Έτσι λοιπόν, είναι δεδομένο πως δεν έχει χαλάσει και δεν θα χαλάσει, παρά τα όσα γράφτηκαν περί… μπλόκου, η λύση Ζαγοράκη. Είναι μία υποψηφιότητα μάλιστα που συμφωνούν και οι τέσσερις μεγάλοι, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός και κ κυβέρνηση και αφού κατέβει, είναι σίγουρο πως θα πάρει και την προεδρία.

Υπάρχουν όμως ακόμα κάποια διαδικαστικά θέματα, τα οποία θα τα δουν στην πορεία. Για παράδειγμα, είναι δεδομένο πως ο Ζαγοράκης ως νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, θα υπηρετήσει και το πρόγραμμα που έχει ζητήσει η UEFA, όμως μετά θα πρέπει να ξαναγίνουν εκλογές στην ΕΠΟ. Άρα θα ξαναβάλει υποψηφιότητα για δεύτερη φορά ο παλαίμαχος άσος;  Αυτό είναι ένα ερώτημα που θα απαντηθεί στην πορεία.

** Η Νότιγχαμ πάει να πάρει τον Γκροβίνοβιτς, που είχε ακουστεί πριν 20 ημέρες για τον ΠΑΟΚ. Είναι δανεικός στη Γουέστ Μπρομ από την Μπενφίκα. Οι Άγγλοι θέλουν να διακόψουν τον δανεισμό του και οι Πορτογάλοι δεν τον θέλουν πίσω.

 ** Δύο συναντήσεις-συζητήσεις έχουν γίνει ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Λιβάγια και υπάρχει αισιοδοξία για παραμονή. Ο Κροάτης πάντως φέρεται να είχε ζητήσει ο ίδιος με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει. Την ίδια στιγμή, η Ένωση έχει κάνει πρόταση και στον Ολιβέιρα, όμως υπάρχει ακόμα διαφορά στο οικονομικό. Ο Πορτογάλος έχει ζητήσει περίπου τα λεφτά που παίρνει και τώρα (1.1 εκατ. ευρώ) όμως οι «κιτρινόμαυροι» του δίνουν 300-400.000 ευρώ λιγότερα.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στο Λιμάνι - Τέλος από τον Ολυμπιακό με εντολή Μαρτίνς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags