Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Άρης: Έξαλλοι στον ΠΑΟ με Καρυπίδη για το τηλ. στον Εμμανουηλίδη: "Απαράδεκτο, θα επιληφθεί η δικαιοσύνη"
| 2021-01-20 20:47:00

Έξαλλοι στον ΠΑΟ με Καρυπίδη λόγω Εμμανουηλίδη: "Απαράδεκτο, θα επιληφθεί η δικαιοσύνη"!

Sportdog Team
Έξαλλοι στον ΠΑΟ με Καρυπίδη λόγω Εμμανουηλίδη: "Απαράδεκτο, θα επιληφθεί η δικαιοσύνη"!

Παναθηναϊκός - Άρης: Μεγάλος εκνευρισμός επικρατεί στις τάξεις του Τριφυλλιού μετά την πρωτοβουλία του προέδρου του Άρη, Θοδωρή Καρυπίδη, να πάρει τηλέφωνο τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, χωρίς να έχει ζητήσει συγγνώμη για τις ύβρεις προς τον Λάζλο Μπόλονι στο πρόσφατο μεταξύ τους ματς.

Χαρακτηριστκά στον Παναθηναϊκό έλεγαν την Τετάρτη ότι:

«Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης προχώρησε σήμερα σε ακόμα μια απαράδεκτη ενέργεια. Μετά την υβριστική όσο και ρατσιστική λεκτική επίθεση του στον προπονητή της ομάδας μας κ. Λάζλο Μπόλονι στο ημίχρονο του αγώνα Άρης - Παναθηναϊκός, και τις χυδαίες ύβρεις των επίσημων -;- της ομάδας του προς τον αρχηγό μας, Σωκράτη Διούδη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, σήμερα χωρίς να έχει την άδεια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κάλεσε τηλεφωνικά τον ποδοσφαιριστή μας, Δημήτρη Εμμανουηλίδη δήθεν για να δείξει τις... ευαισθησίες του. 

Τρεις ημέρες μετά ακόμα δεν έχει ζητήσει έστω μια συγγνώμη από τον Παναθηναϊκό και τον προπονητή μας για τη συμπεριφορά του. Ας γνωρίζει ότι η Δικαιοσύνη έχει ήδη επιληφθεί του θέματος».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags