Facebook Pixel ΑΕΚ: Τα θέματα που αφορούν την Ένωση σχολίασε ο Πάνος Λούπος
| 2021-01-21 15:25:00

"Απίθανος Καρέρα με Λάτσι - Τι έγινε με Χιμένεθ-Μάρκο - Άλλο με Νέλσον - Καλώς έδωσε 800 στον..."!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Απίθανος Καρέρα με Λάτσι - Τι έγινε με Χιμένεθ-Μάρκο - Άλλο με Νέλσον - Καλώς έδωσε 800 στον..."!

ΑΕΚ: Τα θέματα που αφορούν το ρόστερ της Ένωσης σχολίασε ο Πάνος Λούπος.

Ο διευθυντής της «Ώρας» των Σπορ μίλησε στο Sportdog για τα ζητήματα με Λιβάγια-Ολιβέιρα και εξέφρασε την άποψή του για την επανενεργοποιήσει του Χνιντ. Παράλληλα έχρισε τον παίκτη-αποκάλυψη στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Παράλληλα εμφανίστηκε συγκρατημένος όσον αφορά το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Διαβάστε όσα είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε:

Πως σου φάνηκε η επικράτηση της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου;

«Μία ακόμα νίκη με την υπογραφή, αγωνιστική και ψυχολογική, του Μανόλο Χιμένεθ. Η ΑΕΚ έπαιξε και ωραία μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο αλλά ακόμα και στο πρώτο, έβγαζε ασφάλεια στα μετόπισθεν. Άξιζε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, αφού το πέναλτι, περισσότερο το κέρδισε ο Λάζαρος με την εμπειρία του, παρά το έκανε ο Λιβάγια».

Ποιος παίκτης ήταν αποκάλυψη από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση;

«Αποκάλυψη ήταν ξανά ο Λάτσι, επειδή το παιδί επί της ουσίας, δεν ξέραμε πόσο καλός είναι ελέω Καρέρα. Είναι απίστευτο ότι δεν τον... έβλεπε ο Ιταλός και είναι συγχρόνως και απογοητευτικό. MVP του αγώνα πάντως, ήταν ο Λιβάγια και το αποδεικνύουν και όλοι οι αριθμοί του αγώνα. Και σε αυτό όμως, η καθοριστική συμβολή είναι του Μανόλο, που είχε φροντίσει να... φτιάξει ψυχολογικά και τον Κροάτη, αλλά και τον Ολιβέιρα, μια μέρα νωρίτερα με τις δηλώσεις του στο συνδρομητικό».

Ποιές πιστεύεις, ότι θα είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση Λιβάγια μετά τα θετικά μηνύματα που έστειλε και ο ίδιος;

«Προσωπική μου εκτίμηση, ήταν και συνεχίζει να είναι, πως με κάποιο τρόπο, αυτή η υπόθεση θα έχει happy end και πως ο Λιβάγια θα μείνει στην ΑΕΚ και θα μπει στην "Αγια-Σοφιά"».

Η παραμονή του Λιβάγια θα κρίνει τι μέλλει γενέσθαι με Ολιβέιρα;

«Δεν νομίζω ότι είναι αλληλένδετες μεταξύ τους. Θα ακολουθήσει άλλωστε και συνάντηση με τον Πορτογάλο, απλά δεν νομίζω ότι θα έχει την ίδια κατάληξη. Θα δείξει. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα, απλά ρισκάρω και κάνω μια εκτίμηση, κυρίως βάσει ενστίκτου».

Πως σχολιάζεις το ότι το θέμα στόπερ πάει για καλοκαίρι και επανεργοποιείται ο Χνιντ;

«Ότι καλώς ενεργοποιείται ο Χνιντ, γιατί από τη στιγμή που όλοι έκαναν restart με τον Χιμένεθ, αξίζει κι αυτός μια ευκαιρία να δείξει ότι μπορεί, αλλά και ότι καλώς δαπάνησε η ΑΕΚ, 800.000 ευρώ για την απόκτηση του. Παράλληλα όμως, θεωρώ ότι είναι λάθος που η ομάδα δεν προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμα σέντερ μπακ».

Τι έδειξε η ΑΕΚ με Απόλλωνα;

«Μία ακόμα νίκη με την υπογραφή, αγωνιστική και ψυχολογική, του Μανόλο Χιμένεθ. Με πολύ rotation, θέλοντας και μη από τον κόουτς, με νέα πρόσωπα, με ασφυκτική πίεση και με ένταση σε όλο το ματς. Με μηδέν στην άμυνα, με εξαιρετικά δυναμική επιστροφή του Σιμάνσκι και με μια "καθαρή" νίκη πρόκρισης. Όλα καλά δηλαδή...».

Ποιος παίκτης ήταν αποκάλυψη από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση;

«Ο Σιμάνσκι ήταν τρομερός. Όχι μόνο για το γκολ, αλλά για τα τρεξίματα, τα κλεψίματα, το... όργωμα στο χώρο του κέντρου. Όλοι οι χαφ της ΑΕΚ, να μην τους ματιάσω, δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση. Αποκάλυψη γενικότερα είναι ο Λάτσι, επειδή το παιδί επί της ουσίας, δεν ξέραμε πόσο καλός είναι ελέω Καρέρα. Είναι απίστευτο ότι δεν τον... έβλεπε ο Ιταλός και είναι συγχρόνως και απογοητευτικό».

Πως βλέπεις το παιχνίδι στην Τούμπα;

«Ντέρμπι με τα όλα του, από δύο ομάδες που δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους, αλλά και που δεν έχουν να κρύψουν η μία από την άλλη, ούτε τα πλεονεκτήματα, ούτε και τα μειονεκτήματά της».

Ακολουθήστε τον συγγραφέα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

Facebook

LinkedIn

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντολή Μελισσανίδη για μεταγραφές από Ελλάδα! Χτυπάει Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ - Χάθηκε σούπερ περίπτωση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags