Facebook Pixel Φοβερή εξέλιξη: Πρώην του Παναθηναϊκού ανέλαβε την εθνική Πολωνίας! (ΦΩΤΟ)
| 2021-01-21 19:55:00

Φοβερή εξέλιξη: Πρώην του Παναθηναϊκού ανέλαβε την εθνική Πολωνίας! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Φοβερή εξέλιξη: Πρώην του Παναθηναϊκού ανέλαβε την εθνική Πολωνίας! (ΦΩΤΟ)

Μετά το "όχι" του Μάσιμο Καρέρα η εθνική Πολωνίας στράφηκε στον Πάουλο Σόουζα, που τελικά δέχτηκε την πρόταση των Πολωνών και θα είναι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα καθοδηγήσει την ομάδα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο Euro του καλοκαιριού και, βεβαίως, φιλοδοξεί να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ.

«Είμαι πεπεισμένος ότι ο νέος προπονητής θα δώσει νέα ώθηση στην εθνική ομάδα, με την κλάση, την εμπειρία και την γνώση του διεθνούς ποδοσφαίρου» υποστήριξε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, θρυλικός Ζβίγκνιεβ Μπόνιεκ.

Τους δύο άνδρες, βεβαίως, συνδέει η θητεία τους στην Γιουβέντους, με τον 50χρονο προπονητή, με εμπειρία σε ΚΠΡ, Σουόνσι, Λέστερ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Βασιλεία, Φιορεντίνα και Μπορντό, μεταξύ άλλων, να λέει με την σειρά του ότι «η Πολωνία είναι μια ποδοσφαιρική χώρα και είμαι σίγουρος πως ο ενθουσιασμός σας θα μας δώσει δύναμη και πίστη. Είμαι σίγουρος ότι όλη η Πολωνία θα είναι περήφανη για την εθνική της ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags