Facebook Pixel Άρης - Κώστας Μήτρογλου: Μήτρογλου για… τίτλο στον Άρη - Αποκάλυψη για το πότε θα είναι έτοιμος
| 2021-01-21 19:41:00

Μήτρογλου για… τίτλο στον Άρη - Αποκάλυψη για το πότε θα είναι έτοιμος - Και 2η… βόμβα Καρυπίδη!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Μήτρογλου για… τίτλο στον Άρη - Αποκάλυψη για το πότε θα είναι έτοιμος - Και 2η… βόμβα Καρυπίδη!

Άρης - Κώστας Μήτρογλου: Το όνομά του να έπαιξε για τον Ολυμπιακό, τα ρεπορτάζ όμως τον φέρνουν πολύ κοντά στον Άρη, μετά το ναυάγιο με τον Μπαράλες λόγω οικονομικής διαφοράς με τον Αστέρα Τρίπολης. Είναι δεδομένο, ότι η μεταγραφή εφόσον συντελεστεί θα δημιουργήσει ηχηρό ακτίκτυπο.

Ο λόγος για τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος ετοιμάζεται για τον επαναπατρισμό του στα 32 του, μετά την περιπέτειά του στο εξωτερικό. Έχοντας φορτώσει τις εστίες με 227 γκολ με τις φανέλες των Ολυμπιακού, Πανιωνίου, Ατρομήτου, Φούλαμ, Μπενφίκα, Γαλατάσαραϊ, Αϊντχόβεν και Μαρσέιγ, ο Έλληνας επιθετικός περιμένει να διευθετηθεί το θέμα της λύσης του συμβολαίου του με τη γαλλική ομάδα, προκειμένου να παίξει σε ένα άλλο λιμάνι, αυτό της Θεσσαλονίκης.

Ο «Μητρογκόλ» έχει να αγωνιστεί από τις 8 Μαρτίου 2020 και το ματς της Αϊντχόβεν κόντρα στην Γκρόνιγκεν, για το ολλανδικό πρωτάθλημα, ενώ η τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα ήταν στις 18 Δεκεμβρίου 2019 σε αγώνα Κυπέλλου. Η αγωνιστική του απραξία λοιπόν είναι ένα σημείο προβληματισμού.

Οι επιτυχίες μιλούν

Στη Θεσσαλονίκη πάντως σχολιάζουν, ότι δεν μπορεί να ξέχασε τη μπάλα και την τρομερή ικανότητα που έχει στο σκοράρισμα. Ο Μήτρογλου έχει τη νοοτροπία του νικητή. Διαθέτει χαρακτηριστικά πρωταθληματικού σκόρερ. Οι τίτλοι και οι επιτυχίες άλλωστε που κουβάλα μιλούν από μόνες τους.

Στην Ελλάδα έχει κατακτήσει 4 φορές (2008, 2009, 2013, 2015) το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, με τον οποίο σήκωσε 6 Κύπελλα (2008, 2009, 2011, 2013, 2014, 2015). Πρωταθλητής έχει χριστεί επίσης τόσο στην Πορτογαλία (2015-16, 2016-17) και όσο και στην Τουρκία (2018-19), ενώ στις δύο χωρές μετρά Κύπελλα και Super Cup. Στην Ελλάδα το 2012 αναδείχτηκε ποδοσφαιριστής της χρονιά, το 2017 αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στην Πορτογαλία. Οι ευρωπαϊκές συμμετοχές του σε Champions League (41) και Europa League (18) αποτελούν επίσης μεγάλα επιτεύγματα που λειτούργησαν θετικά στην εξίσωση.

Αμφίδρομα τα οφέλη

Στον Άρη πάντως θεωρούν, ότι ο Μήτρογλου μέσα σε 20 ημέρες θα έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο για να αποκτήσει αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς οι προποήσεις δεν έλειψαν στον Έλληνα ποδοσφαιριστή κατά την παρουσία του στη Μασσαλία. Εξάλλου τα οφέλη αυτή της συνεργασίας είναι αμφίδρομα. Ο Κώστας είναι παίκτης ψυχολογίας. Ο Άρης του δίνει τη δυνατότητα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο για να κάνει ένα δυναμικό come back και να βοηθήσει την ομάδα στην πορεία της. Τον φτιάχνουν και θα τους φτιάξει.

Ο Άρης κυνηγά επίσης την υπόθεση του Μούσα Αλ Τάμαρι, η οποία έχει επικοινωνηθεί ως “ένα ακόμα μπαμ Καρυπίδη”. Πρόκειται για έναν περιφερειακό επιθετικό, τον οποίο ο Άρης είχε στη λίστα του από το καλοκαίρι. Ο Ιορδανός επέλεξε να πάει στη Λέουβεν, όπου δεν κατάφερε να πιάσει λόγω και των σχέσεών του με τον προπονητή της βελγικής ομάδας. Ο παίκτης θέλει να φύγει, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 και δεν αποκλείεται να δοθεί δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ακολουθήστε τον συγγραφέα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

Facebook

LinkedIn

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΡΕΛΟ τι έκανε ο Μήτρογλου για Άρη - Δεν το πίστευε ο Καρυπίδης - Με τόσα λεφτά γυρνάει Ελλάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags