Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΟΦΗ: Πρόβλημα με 7 παίκτες - Έχουν συμπτώματα δηλητηρίασης!
| 2021-01-21 22:25:00

Μεγάλη ανησυχία πριν από το Παναθηναϊκός-ΟΦΗ - Πρόβλημα με 7 παίκτες - Έχουν συμπτώματα...

Sportdog Team
Μεγάλη ανησυχία πριν από το Παναθηναϊκός-ΟΦΗ - Πρόβλημα με 7 παίκτες - Έχουν συμπτώματα...

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ: Ανησυχία επικρατεί στον ΟΦΗ ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (19:30) με τον Παναθηναϊκό, καθώς 11 συνολικά μέλη της αποστολής παρουσιάζουν έντονη αδυναμία, ατονία και δυσφορία.

Οι 7 από τους 11 που δεν είναι καλά στην υγεία τους είναι ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Σηφάκη, Βάτερμαν, Νοικοκυράκης Τσιλιανίδη, Σαρδινέρο, Σολίς και Ουές από την πλευρά των ποδοσφαιριστών. Από το τεχνικό τιμ, ασθενείς είναι οι Παπαπαναγής, Πρίτσας και Αναγνωστόπουλος, καθώς και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Λάππας, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την Τετάρτη.

Αξίζει πάντως να σημιεωθεί πως κανείς εκ των 11 δεν έχει ανεβάσει πυρετό, συνεπώς οι Κρητικοί ανησυχούν περισσότερο για δηλητηρίαση παρά για κορωνοϊό. Όλοι οι προαναφερθέντες κατανάλωσαν χυμό πορτοκάλι κατά την παραμονή της ομάδας στον Βόλο για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης (20/1) κάτι που ίσως είναι η αιτία των συμπτωμάτων.

Ο ΟΦΗ, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα από το απόγευμα, φιλοξενείται το Σάββατο (23/1, 19:30) από τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να σημειωθεί ότι βάσει του πρωτοκόλλου της Λίγκας, δεν επιβάλλεται να γίνει δεύτερο τεστ για κορωνοϊό όταν μια ομάδα δίνει δύο ματς μέσα σε λίγες μέρες και οι Κρητικοί αντιμετώπισαν τον Βόλο την Τετάρτη για το Κύπελλο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags