Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Διαπραγματεύσεις με Σπόρτινγκ για Ριστόφσκι"
| 2021-01-21 22:52:00

Τί παίζει με Ραφίνια; - "Φούντωσαν" οι φήμες για Ολυμπιακό - "Παίρνει δεξί μπακ από μεγάλη ομάδα"!

Sportdog Team
Τί παίζει με Ραφίνια; - "Φούντωσαν" οι φήμες για Ολυμπιακό - "Παίρνει δεξί μπακ από μεγάλη ομάδα"!

Ολυμπιακός: Οι Πορτογάλοι γράφουν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Στέφαν Ριστόφσκι.

Ο Σκοπιανός δεξιός μπακ δεν έχει μέλλον στον σύλλογο της Πορτογαλίας και οι Ερυθρόλευκοι φέρονται να ψάχνουν τον τρόπο για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Συγκεκριμένα, η O’ Jogo ανέφερε ότι οι Ερυθρόλευκοι θέλουν τον δανεισμό του Ριστόφσκι, με την Σπόρτινγκ να επιθυμεί είτε την πώλησή του είτε τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

«Ο Ολυμπιακός, ο πρωταθλητής Ελλάδας, στον οποίο είναι προπονητής ο Πέδρο Μαρτίνς, είναι σε διαπραγματεύσεις με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Στέφαν Ριστόφσκι. Η ελληνική ομάδα θέλει τον δανεισμό του 28χρονου, ο οποίος είναι διεθνής με την Βόρεια Μακεδονία. Από την άλλη, η Σπόρτινγκ επιθυμεί την πώλησή του, είτε τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι».

Εάν τα ρεπορτάζ αληθεύουν και ο Ολυμπιακός κινείται όντως για δεξιό μπακ, τόσο "φουντώνουν" οι φήμες περί αποχώρησης του Ραφίνια. Άλλωστε ο Βραζιλιάνος έχει "παίξει" στα ρεπορτάζ αρκετών ομάδων το τελευταίο διάστημα, με τελευταία τη Σάλκε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags