Facebook Pixel Παναθηναικός - Ολυμπιακός: Ο Μιχείες, όπως πάντα, έχουν το ζουμί
| 2021-01-22 10:30:00

Φοβερό παρασκήνιο με Ιωαννίδη, 120 χιλιάρικα, Ολυμπιακό - Προκλητικός Ντρεοσί, "έγκλημα" με Μεντόζα

Οι Μιχείες
Φοβερό παρασκήνιο με Ιωαννίδη, 120 χιλιάρικα, Ολυμπιακό - Προκλητικός Ντρεοσί, "έγκλημα" με Μεντόζα

Παναθηναικός - Ολυμπιακός: Μπορεί ο Φώτης Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού, από την στιγμή που τον καθιέρωσε στην ενδεκάδα ο Μπόλονι, να βρίσκεται στα φώτα της επικαιρότητας αλλά ένας άλλος Ιωαννιδης, επίσης στράικερ, παραλίγο να πρωταγωνιστήσει σε αυτό το χειμερινό παζάρι. Ο λόγος για τον Νίκο Ιωαννίδη του Απόλλωνα, που στάθηκε άτυχος με τον σοβαρό τραυματισμό του στο πρώτο ματς της χρονιάς, κόντρα στους "πράσινους", στην Ριζούπολη. Εκεί που είχε σκοράρει ο συνεπωνυμός του του "τριφυλλιού" ενώ αυτός πήγε κατευθείαν με ασθενοφόρο από το γήπεδο στο νοσοκομείο! Σε ένα ματς που σύμφωνα με τον μανατζερικό μύθο τον έβλεπε σκάουτ ιταλικής ομάδας της Serie B'. Eτσι κι αλλιώς ήδη είχε πάει πρόταση για την χάρη του, από ουγγρική ομάδα! 

Λίγες ημέρες αργότερα ο Μονεμβασιώτης επιβράβευσε τον Ιωαννίδη με νέο συμβόλαιο ως το 2022 και με αύξηση αποδοχών από 80 στα 120.000 ευρώ! Άλλωστε ο άσος μέχρι τον τραυματισμό του έκανε μια πολύ καλή σεζόν με 3 γκολ και 2 ασίστ σε 12 συμμετοχές. Ο Ιωαννίδης που ξεκίνησε ως μεγάλο ταλέντο από τον Ολυμπιακό και μόλις στα 19 του χρόνια βρέθηκε δανεικός στην Χάνσα Ροστόκ και αργότερα στην Ντόρτμουντ Β' αλλά και στην ολλανδική Ζβόλε, έχει προλάβει να παίξει στο εξωτερικό και σε Ουγγαρία (Ντιοσγκόρ), Πορτογαλία (Μαρίτιμο). Γενικότερα στα 26 του χρόνια έχει καταφέρει να αλλάξει 9 ομάδες αφού δεν ολοκλήρωσε σε καμία 2η σεζόν!

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΕ ΤΟΥ ΜΕΝΤΟΖΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΜΥΣΤΙΚΟ" ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΤΡΕΟΣΙ 

Διαβάζω πως ο Ντρεοσί δίνει μάχη για  να πάει τον Στίβεν Μεντόζα στον Παναθηναϊκο! Μιλάμε για τον 28χρονο Κολομβιανό αριστερό εξτρέμ, που ανήκει στην Αμιάν και βρίσκεται στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του. Στην φετινή Ligue 2 μετράει 11 συμμετοχές και 4 γκολ ενώ στην γαλλική ομάδα μεταγράφηκε αντί 1 εκατ. ευρώ από την Κορίνθιανς, τον Γενάρη του 2018. Το ο τι είναι μια φορά διεθνής με την Κολομβία, τον Νοέμβριο του 2019, δεν μου λέει και πολλά. Στις λατινοαμερικάνικες ομάδες όπως και στις αφρικάνικες, υπάρχουν παίκτες που επιβάλλονται είτε από τους ισχυρούς ατζέντηδες, είτε ακόμη κι από την Ομοσπονδία, για να κληθούν και να αγωνιστούν μια δυο φορές, ωστε να βοηθηθούν σε μια μεταγραφή τους. Με το ... αζημίωτο φυσικά.

Πάμε τώρα και στα... περίεργα της υπόθεσης, από αυτά που ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου έχει "καεί" πολλάκις. Ο Μεντόζα, τον οποίο διεκδικεί και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για να έρθει στον Παναθηναϊκό θέλει καθαρές ετήσιες αποδοχές 600.000 ευρώ!! Τόσα παίρνει, σύμφωνα με τον Ντρεοσί και στην Αμιάν και το πλασάρει σαν ευκαιρία αφού σε λίγους μήνες θα κυκλοφορεί ελεύθερος στο παζάρι, να τον κλείσουν από τώρα. Επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω σφόδρα. Αυτά τα λεφτά μπορεί να τα έπαιρνε με την Αμιάν πέρσι στη γαλλική Ligue 1 αλλά από τη στιγμή που υποβιβάστηκε έπεσε... κούρεμα κοντά στα 200 χιλιάρικα!! Και επίσης δεν ξέρω αν το 600άρι ήταν νέτο ή μαζί με την εφορία. Από εκεί και πέρα έτσι και πριν από περίπου ένα χρόνο, βιάστηκαν οι Ρόκα - Δώνης να κλείσουν τον Καρλίτος με μια 600άρα ( λέτε να υπάρχει... "ταρίφα";) και βλέπουμε το αποτέλεσμα. 

Το τραγικό βέβαια στον Παναθηναϊκό είναι πως τα παθήματα δεν γίνονται μαθήματα απλά ανακυκλώνονται τα πρόσωπα. Έφυγε ο  Καταλανός Τσάβι Ρόκα και ήρθε ένας... Γάλλος Τσάβι Ρόκα, που έτυχε να τον λένε Ντρεοσί. Αυτο... Με το απαραίτητο συμπλήρωμα: ο Ντρεοσί δεν ήταν επιλογή ή υπόδειξη Μπόλονι για αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού. Ο Αλαφούζος τον βρήκε ( για την ακρίβεια του τον...σύστησαν, μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον του Μίστερ Σκάι) και μίλησε μαζί του ενώ στην συνέχεια ζήτησε και την άποψη του Μπόλονι, ο οποίος  όντας είχε συνεργαστεί με επιτυχία  μαζί του στην Ρεν. Αυτά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο! Σε αυτή την ελληνική ομάδα υπογράφει ο Καρέλης - Από τον ΠΑΟ και τον ΠΑΟΚ στον... - ΣΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags