Facebook Pixel Άρης - Ολυμπιακός: Απίστευτο: Πόσα κιλά είναι ο Μήτρογλου - Τρελά λεφτά Καρυπίδη - Στον… αέρα μεταγραφή Ολυμπιακού!
| 2021-01-22 19:02:00

Απίστευτο: Πόσα κιλά είναι ο Μήτρογλου - Τρελά λεφτά Καρυπίδη - Στον… αέρα μεταγραφή Ολυμπιακού!

Του Αδέσποτου
Απίστευτο: Πόσα κιλά είναι ο Μήτρογλου - Τρελά λεφτά Καρυπίδη - Στον… αέρα μεταγραφή Ολυμπιακού!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Ποια είναι η συμφωνία του Κώστα Μήτρογλου με τον Άρη και ποιες ομάδες τον διεκδικούν από τη Μαρσέιγ; Θα κάνει μεταγραφή εξτρέμ ο Ολυμπιακός; Ακούστε ξανά ΕΔΩ την εκπομπή της Παρασκευής και διαβάστε τις κυριότερες ειδήσεις παρακάτω…

** Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας από τις πιο μεγάλες μεταγραφές στην ιστορία του είναι ο Άρης. Ίσως η απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου να είναι και η Νο1 στη σχετική λίστα. Ο Έλληνας άσος είναι έτοιμος να υπογράψει το συμβόλαιό του, το οποίο θα είναι διάρκειας 1.5 έτους, μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Για φέτος θα πάρει 400.000 ευρώ και του χρόνου 600-700.000 ευρώ, συνολικά δηλαδή πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ θα δώσει ο Θόδωρος Καρυπίδης!

** Ο… Μητρο-γκολ είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο, αλλά τον καθυστερεί η Μαρσέιγ. Οι Γάλλοι θα προτιμούσαν να τον δώσουν σε άλλη ομάδα κι όχι στην Άρη. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά δεν υπολογίζεται από τον Βίλας Μπόας και η αποχώρησή του είναι δεδομένη. Ωστόσο, τώρα θα του δώσουν και κάποια χρήματα ως αποζημίωση για να υπογράψει μετά στους Κίτρινους της Θεσσαλονίκης ως ελεύθερος, ενώ υπήρχαν ομάδες που τον ήθελαν με κανονική μεταγραφή. Οι Μασσαλοί είχαν προτάσεις από Σαουδική Αραβία, Τουρκία, ακόμα και από την Ουέσκα που παίζει ο… κολλητός του Μήτρογλου, ο Σιόβας!

** Πολλοί ανησυχούν για την φυσική κατάσταση του Μήτρογλου και πότε θα είναι έτοιμος να παίξει. Όντως, ο 32χρονος φορ δεν έχει ρυθμό και αγώνες στα πόδια του, όμως δεν ξεχνάει τέχνη του γκολ. Μάλιστα, αυτοί που τον γνωρίζουν επιμένουν πως όσον αφορά τα κιλά και σωματικά είναι στην καλύτερή του κατάσταση!

** Ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι δίνει ο Ολυμπιακός το μεσημέρι της Κυριακής, όπου αντιμετωπίζει στις 15.00 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Από αυτό το ματς θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και η μεταγραφή του εξτρέμ. Θα δούμε μετά το τέλος του αν οι Πειραιώτες θα πάρουν παίκτη ή εάν ο Πέδρο Παρτίνς… μπλόφαρε με τη δήλωσή του περί ενίσχυσης για να «τσιτώσει» τους παίκτες που είναι ήδη στο ρόστερ. Με τον Μπρούμα έπιασε. Ήταν εξαιρετικός στο Κύπελλο και λογικά θα ξεκινήσει πάλι βασικός!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπαμ και μπουμ! Διπλό χτύπημα στον Ολυμπιακό - Έτσι γίνεται πανίσχυρος - Κάντε απονομή από τώρα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags