Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Όλη η αλήθεια για Ζαγαρίτη
| 2021-01-23 10:30:00

Σοκ με πόσα έφυγε ο Ζαγαρίτης - Fake news για Ολυμπιακό - Unfair Αλαφούζου - Φοβερές ατάκες Μπόλονι!

Οι Μιχείες
Σοκ με πόσα έφυγε ο Ζαγαρίτης - Fake news για Ολυμπιακό - Unfair Αλαφούζου - Φοβερές ατάκες Μπόλονι!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: H Πάρμα ανακοίνωσε χθες (Παρασκευή) τον Ζαγαρίτη και στην συνέχεια ο Παναθηναϊκός ευχήθηκε τα...καλύτερα στον Βασίλη. Από ο τι φαίνεται θα ζήσουν αυτοί καλά και εκείνος (στην Ιταλία) καλύτερα! Βέβαια μέχρι να πέσει το παραπάνω χάπι εντ, αυτή η ιστορία δεν ήταν και τόσο... βελούδινη. Τώρα όμως, που ολοκληρώθηκε το deal εδώ είμαστε για να αποκαλύψουμε όλο το καυτό παρασκήνιο που δεν γράφτηκε/ειπώθηκε πουθενά αλλού αλλά και για να... αποκαταστήσουμε την αλήθεια σε κάποια πραγματάκια. Και όλα αυτά από ...πρώτο χέρι, έτσι; Πάμε λοιπόν...

ΤΡΟΦΕΙΑ: ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πάρει από αυτά περίπου 395.000 ευρώ για τον Ζαγαρίτη το καλοκαίρι, αν πήγαινε ως ελεύθερος σε ομάδα του εξωτερικού. Τώρα που έφυγε με πώληση στην Πάρμα δεν πήρε ούτε αυτά αφού το τελικό ποσό ήταν μικρότερο!!

TRANSFER FEE: 380.000 ευρώ, τόσα χρήματα θα βάλουν στο Ταμείο τους οι "πράσινοι" απο την παραχώρηση του 19χρονου Βοιωτού αριστερού μπακ. Δηλαδή ούτε 500, ούτε 560, ούτε καν 400.000 ευρώ, ποσά που είδαν το φως της δημοσιότητας, με προφανή πλευρά διαρροής τον Παναθηναϊκό 

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ: είναι 3,5 χρόνων και προβλέπει εφόσον το εξαντλήσει ο Ζαγαρίτης, να εισπράξει από την Πάρμα συνολικά περίπου 1.050.000 ευρώ, χωρίς να μπορούν να υπολογιστούν εκ των προτέρων τα μπόνους συμμετοχών(2.000 το κάθε ματς), ασίστ και γκολ (από 1.000 ευρώ). Στον Παναθηναϊκό αμειβόταν με λιγότερα από 700 ευρώ το μήνα και του προσφέρθηκε για να ανανεώσει 3ετες με συνολικές αποδοχές 210.000 ευρώ και μπόνους 1,500 ευρώ για κάθε συμμετοχή...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ο Αλαφούζος πείστηκε από στενό συνεργάτη και άνθρωπο της απόλυτους εμπιστοσύνης του στον ΠΑΟ, πως ο  Κουτσολιάκος είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για τον Ζαγαρίτη από τον Δεκέμβριο! Ήταν βέβαια... παραπληροφόρηση, για την ακρίβεια ...fake news, χωρίς να γνωρίζω την συγκεκριμένη σκοπιμότητα από πλευράς του "πράσινου" στελέχους. Αν δηλαδή έπεσε κι αυτός... θύμα, θέλοντας να το...παίξει σπουδαίος στο αφεντικό, πως είχε δηλαδή "εσωτερική πληροφόρηση"(εδώ ταιριάζει το...πονηρός ο βλάχος) ή ήταν κάποια άλλη "εξυπηρέτηση"!!

ΚΟΥΤΣΟΛΙΑΚΟΣ:  από την στιγμή που ο Αλαφούζος έφαγε το...παραμύθι περί Ολυμπιακού και Ζαγαρίτη, ο ομογενής ατζέντης μπήκε στην μπλάκ λιστ του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού. Στον παίκτη έγινε μια τυπική προσφορά ( για να συγκρίνετε του πρόσφεραν τα χρήματα με τα οποία υπέγραψε το καλοκαίρι και ο συνομηλικός του αριστερός μπακ Μαρτίνης στον Άρη, προερχόμενος από τον Ολυμπιακό, 60 χιλιάρικα) αφού ήταν βέβαιοι στο "τριφύλλι" πως δεν θα την αποδεχόταν η πλευρά Ζαγαρίτη, θεωρώντας πως είχε δώσει τα χέρια με τους "ερυθρόλευκους". Με συνέπεια ο Κουτσολιάκος να είναι ο μοναδικός ατζέντης που δεν κλήθηκε από τον Παναθηναϊκό για διαπραγμάτευση/συζήτηση όπως έγινε με άλλους 5 συναδέλφους του!!

ΝΤΡΕΟΣΙ: περίεργος/αμφιλεγόμενος ο γενικότερος ρόλος του στην υπόθεση ανανέωσης Ζαγαρίτη. Έμεινε ουσιαστικά...παρατηρητής, δεν πήρε κάποια πρωτοβουλία και προτίμησε να μην αλλάξει άποψη στον Αλαφούζο, παρότι γνώριζε από...πρώτο χέρι πόσο επιθυμούσε την παραμονή/ανανέωσή του παίκτη ο Μπόλονι! Και κόντρα στην... ράδιο αρβύλα του Δεκεμβρίου (και όχι μόνο), πως ήταν σε ...ανοικτή γραμμή με τον Κουτσολιάκο, η μοναδική φορά που μίλησε μαζί του ο Γάλλος αθλητικός διευθυντής ήταν την προηγούμενη εβδομάδα. Τότε που με πρωτοβουλία του ομογενή ατζέντη, πήρε στον τηλέφωνο τον Ντρεοσί για να τον ενημερώσει για την πρόταση της Πάρμα! Απίστευτο και όμως, αληθινό πως πιο πριν - κόντρα μάλιστα στην όποια σπέκουλα - ο Ντρεοσί δεν επεδίωξε να μιλήσει με τον Κουτσολιάκο και να προσπαθήσει να ντιλάρουν την υπόθεση ανανέωσης του. Θυμίζω πως 31 Δεκεμβριου, μέσω whatsapp, έστειλε την επίσημη προσφορά της ΠΑΕ στον Ζαγαρίτη!!

UNFAIR ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ: κάποια στιγμή η μεταγραφή του Ζαγαρίτη στην Πάρμα πήγε να χαλάσει οριστικά λόγω της απαίτησης/όρου του αφεντικού του Παναθηναϊκού, ο άσος να παραιτηθεί από την είσπραξη των μπόνους συμμετοχών του στην ομάδα κατά την τρέχουσα σεζόν. Μιλάμε για το... τεράστιο ποσό της τάξης των 16.000 ευρώ, με την πλευρά Αλαφούζου να βγάζει μια... εκδικητική εσάνς προς την πλευρά του παίκτη. Προφανώς επειδή προτίμησε την μεταγραφή στην Πάρμα από την ανανέωση παραμονή του στον Παναθηναϊκό, με το που έγινε βασικός από τον Μπόλονι(δεν ξέρω και δεν μπορώ να σκεφθώ κάποια άλλη εξήγηση για αυτή την μάλλον...μικροπρέπεια από πλευρας του κλάμπ, το οποίο κατά τα άλλα δεν έχει πρόβλημα να πληρώνει 450.000 ετησίως στον Αγιούμπ, για παράδειγμα)

ΜΠΟΛΟΝΙ: "εγώ στεναχωριέμαι που φεύγεις. Νομίζω πως έπρεπε να μείνεις, θα ήταν το καλύτερο για την καριέρα σου. Δεν σε φοβάμαι παντως, είσαι δυνατός και δουλευταράς και έτσι πρέπει να συνεχίσεις, χωρίς να φοβάσαι να κάνεις λάθη. Όποτε με χρειαστείς και για οτιδήποτε θέλεις, μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο..." ήταν πάνω, κάτω τα λόγια του Ρουμάνου κόουτς, όταν ο Ζαγαρίτης πήγε στο αποχαιρετιστήριο τετ-α-τετ μαζί του. Κι από την πλευρά του ο παίκτης είπε στον προπονητή που τον πίστεψε και του έδωσε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό: " αν παίρνω αυτή την μεταγραφή το χρωστάω σε σας! Εσείς με βγάλατε στην βιτρίνα. Σας ευχαριστώ από καρδιάς και θα σας είμαι ευγνώμων για πάντα. Σας εύχομαι να πάρετε το πρωτάθλημα και μακάρι κάποια στιγμή να ξανασυνεργαστούμε"!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο! Σε αυτή την ελληνική ομάδα υπογράφει ο Καρέλης - Από τον ΠΑΟ και τον ΠΑΟΚ στον... - ΣΟΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags