Facebook Pixel Sportdog.gr | Γι’ αυτόν τον εξτρέμ μιλάει ο Μαρινάκης - Παλιά καψούρα και γυρολόγος - Χωρίς ματς, στη β’ ομάδα!
| 2021-01-23 14:15:00

Γι’ αυτόν τον εξτρέμ μιλάει ο Μαρινάκης - Παλιά καψούρα και γυρολόγος - Χωρίς ματς, στη β’ ομάδα!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Γι’ αυτόν τον εξτρέμ μιλάει ο Μαρινάκης - Παλιά καψούρα και γυρολόγος - Χωρίς ματς, στη β’ ομάδα!

Ολυμπιακός: Το όνομά του έπαιξε πολύ δυνατά τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν o πρωταθλητής Ελλάδας εξέταζε την περίπτωσή του μαζί με αυτές των Σοφιάν Μπουφάλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Ενκουντού και Ελ Γκάζι για την ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Τα ρεπορτάζ έγραφαν, ότι ο Καμίλ Γκροσίτσκι αποτελεί στόχο των Πειραιωτών και της Νότιγχαμ Φόρεστ, αποκαλώντας «βοηθό του Λεβαντόφσκι στην Εθνική Πολωνίας». Μάλιστα στο τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου οι Άγγλοι έγραφαν, ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας έκλεισαν τον Πολωνό και τον δίνουν δανεικό στην αγγλική ομάδα.

Ωστόσο οι συνθήκες δεν ωρίμασαν τότε και ο 32χρονος εξτρέμ παρέμεινε στη Γουέστ Μπρομ, όπου δεν ήταν στα άμεσα πλάνα του Σλάβεν Μπίλιτς. Πότε ήταν εκτός ομάδας, πότε στον πάγκο. Τον περασμένο Δεκέμβριο όμως ο Κροάτης είδε την πόρτα της εξόδου και έτσι ο Πολωνός πήρε κάποια ματς στην Πρέμιερ Λιγκ. Φέτος μέτρησε 3 παιχνίδια (Νιουκάστλ, Γουλβς, Γουέστ Χαμ), 1 στο Κύπελλο με τη Μπλάκπουλ, ενώ το κερασάκι στην τούρτα που έδειχνε, ότι αποτελεί ξένο σώμα αποτέλεσε η συμμετοχή του σε αγώνα της δεύτερης ομάδας της Γουέστ Μπρομ.

Την Παρασκευή τα ρεπορτάζ επανέφεραν τις συζητήσεις γύρω από το όνομά του, μαζί με αυτά των Ζοάο Βίκτορ και Χένρι Ονιεκούρου για την ενίσχυση στα εξτρέμ. Σύμφωνα με πηγές του Sportdog από την Πολωνία, ο 78 φορές διεθνής άσος έχει στα χέρια του πρόταση από τους Ερυθρόλευκους.

Εκπρόσωποι του Γκροσίτσκι είναι οι Πίνι Ζάχαβι και Γέρζι Κόπιετς, οι οποίοι τον περασμένο Σεπτέμβρη φέρονταν, ότι μιλούσαν για αρκετές ημέρες με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτό σημαίνει, ότι υπάρχει ανοικτή γραμμή και άμεσος δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Γκροσίτσκι έχει στεφθεί δύο φορές πρωταθλητής Πολωνίας με τη Λέγκια Βαρσοβία (2007-08) και τη Γιαγκελόνια (2009-10), ενώ με την τελευταία έχει σηκώσει και Κύπελλο (2010-11). Ο παίκτης έχει παραστάσεις από Ελβετία, Τουρκία και Γαλλία. Σιόν, Σίβασπορ και Σταντ Ρεν οι ενδιάμεσοι σταθμοί στην καριέρα του.

Ακολουθήστε τον συγγραφέα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

Facebook

LinkedIn

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαρώνει ο Ολυμπιακός! Είναι στο +10 και δείτε ποιους φέρνει - "Τρόμος" σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ με το διπλό μπαμ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags