Facebook Pixel Ατρόμητος – Ολυμπιακός: "Ντου" Κάναντι στον διαιτητή για γκολ-κόκκινη! Αρπάχτηκε με Μαρτίνς - Χαμός με Τόρο και Αβραάμ (Vid)
| 2021-01-24 17:10:00

"Ντου" Κάναντι στον διαιτητή για γκολ-κόκκινη! Αρπάχτηκε με Μαρτίνς - Χαμός με Τόρο και Αβραάμ (Vid)

Sportdog Team
"Ντου" Κάναντι στον διαιτητή για γκολ-κόκκινη! Αρπάχτηκε με Μαρτίνς - Χαμός με Τόρο και Αβραάμ (Vid)

Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Τρομερά παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Νταμίρ Κάναντι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (0-1), γι' αυτό τα… έχωσε άγρια στον διαιτητή στην ανάπαυλα του ημιχρόνου μέσα στο γήπεδο, ενώ έκανε και σχετικές δηλώσεις μετά το φινάλε.

Μετά το τέλος του 45λεπτου, ο κόουτς της ομάδας του Περιστερίου έτρεξε στον Τσαγκαράκη και του φώναζε ότι υπάρχει φάουλ του Μπρούμα πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα, άποψη με την οποία διαφώνησαν τόσο ο Βασίλης Τοροσίδης που βρέθηκε στο σημείο όσο και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, που σήμερα ήταν εκτός αποστολής.

Oι δυο τους είχαν έντονο διάλογο με τους ανθρώπους των γηπεδούχων, ενώ η κάμερα «έπιασε» τον «Τόρο» που έχει ρόλο γενικού αρχηγού, να συζητάει έντονα με τον Αγγελόπουλο του Ατρομήτου για τη φάση του γκολ, με τον «Ερυρθρόλευκο» μάλιστα να του ζητάει να ξαναδεί τη φάση στη NOVA.

Ένταση με τον Νταμίρ Κάναντι υπήρξε όμως και κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, όταν με το ματς στο 0-0 και μετά από ένα σκληρό τάκλιν του Μπουχαλάκη στον Χαρίση, ο Αυστριακός κόουτς «φώναζε» για απευθείας κόκκινη. Μάλιστα, είπε τρεις φορές προς τον διαιτητή ότι «δεν χρειάζεται να δω καν VAR. Δώσε την κόκκινη»!

Η αντίδρασή του πάντως προκάλεσε την αντίδραση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της NOVΑ αναρωτήθηκε τι… τρελά είναι αυτά που λέει ο προπονητής των γηπεδούχων.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες τις δύο φάσεις:

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη κίνηση Μαρτίνς - Μεταγραφή από το... πουθενά - Τεράστια ανατροπή με τον "τελειωμένο"!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags