Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Έγκλημα με Φορτούνη - "Ξύλο" για Σάκχοφ - Ποιον έψησε ο Μαρινάκης - Tι ζήτησε ο Sokratis από ΑΕΚ!
| 2021-01-24 22:57:00

Έγκλημα με Φορτούνη - "Ξύλο" για Σάκχοφ - Ποιον έψησε ο Μαρινάκης - Tι ζήτησε ο Sokratis από ΑΕΚ!

Οι Μιχείες
Έγκλημα με Φορτούνη - "Ξύλο" για Σάκχοφ - Ποιον έψησε ο Μαρινάκης - Tι ζήτησε ο Sokratis από ΑΕΚ!

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Tο Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Δευτέρα με Παρασκευή, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Την Κυριακή λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον… αέρα του Alpha 9.89.

** Δεν ξεκίνησε τον Κώστα Φορτούνη στο Περιστέρι ο Πέδρο Μαρτίνς, γιατί τον ήθελε για το δεύτερο ημίχρονο, αν το ματς δεν πήγαινε καλά. Αποδείχθηκε λάθος πάντως η επιλογή του, γιατί ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν είναι καλά και μάλλον ο Έλληνας άσος θα έπρεπε να είχε προβάδισμα στην 11αδα. Αυτή είναι όμως η φετινή στρατηγική του Πορτογάλου κόουτς και ίσως είναι μοναδικός ο προπονητής που έχει εκμεταλλευτεί καλύτερα τις πέντε αλλαγές λόγω κορωνοϊού.

** Ο Σάκχοφ έκανε το 0-1 στην Τούμπα, αλλά δεν πανηγύρισε σεβόμενος το πέρασμά του από την ομάδα. Είναι ο παίκτης για τον οποίο παρεξηγήθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Γιώργο Σαββίδη και μετά συνολικά την οικογένεια Σαββίδη. Τους Σάχκοφ ή Κάνιας ζητούσε επίμονα να ανανεώσουν εκείνο το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος όμως δεν τους ήθελε και ήταν ένας από τους λόγους που έφυγε ο Ρουμάνος κόουτς του νταμπλ. 

** Μετά τα ματς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο Europa League, είχε ξεκινήσει το… ψήσιμο στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Αρχικά από τον κουμπάρο του Βασίλη Τοροσίδη, που πλέον είναι και Τεχνικός Διευθυντής, ενώ μετά τη ρεβάνς και την πρόκριση μίλησε με τον Έλληνα στόπερ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αυτό συνεχίστηκε και το καλοκαίρι! 

Πάντα ήταν η πρώτη επιλογή των Ερυθρολεύκων αν φύγει με πώληση κάποιος εκ των Σισέ, Μπα ή Σεμέδο. Μάλιστα, υπήρξε και μία σκέψη στους Άγγλους να δοθεί ως αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του Μπα, όμως δεν προχώρησε λόγω οικονομικών.

Πάντως δεν ήταν εύκολη απόφαση να γυρίσει στην Ελλάδα, ενώ το προσπάθησε πολύ να μείνει στο εξωτερικό.  να πάει στη Λίβερπουλ και στη Λάτσιο. Σε συνδυασμό και με τα λεφτά που ζητούσε, δεν ήταν εύκολο όμως να βρει μία ομάδα.

** H AEK έβγαλε σήμερα μία ανακοίνωση που είναι όμως… λανθασμένη επικοινωνιακά. Για αρχή, πρέπει να αναφέρουμε, πως πριν από 10 ημέρες, υπήρξε ενημέρωση από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ πως δεν έκανε πρόταση στον Παπασταθόπουλο, ενώ σήμερα με ανακοίνωσή της βγάζει… οφσάιντ τη δική της διαρροή.

Η Ένωση βγάζει ουσιαστικά την ανακοίνωση για να απολογηθεί στους οπαδούς της. Κατάλαβε ότι έχει μεγάλη πέραση ο Έλληνας άσος και το γεγονός ότι θα πάει στον Ολυμπιακό, θα δημιουργήσει θέματα. Και για αυτό και βγήκε να ηρεμήσει τον κόσμο. Κίνηση που δεν συνηθίζεται! Τι φοβήθηκαν στην Ένωση; Ότι κλέβει τον παίκτη ο Ολυμπιακός; Λάθος επικοινωνία! Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, δεν έπρεπε να δώσουν συνέχεια. Ας έλεγαν επικοινωνιακά ότι δεν ασχολήθηκαν, όπως στην πρώτη διαρροή!

** Η ΑΕΚ προσέφερε, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, συμβόλαιο 1 εκατομμύριο ευρώ στον Παπασταθόπουλο μαζί με πολλά μπόνους. Σύμφωνα λοιπόν με δικές μας πληροφορίες, ο Έλληνας αμυντικός ζητούσε φιξ ποσό 1.2 εκατ. ευρώ για να υπογράψει!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι απαντάει ο Τίγρης στον Σωκράτη - "Χτυπάει" πρώην φορ του ΠΑΟΚ - Σεισμός στη Superleague!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags