Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Η ανάλυση του Παναγιώτη Βαρούχα για τις επίμαχες φάσεις (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-01-24 23:10:00

"Βόμβες" Βαρούχα: "Κόκκινη στον Ολυμπιακό - Πέναλτι ο Σεμέδο" - Τι είπε για τα πέναλτι ΠΑΟΚ (Vid)

Sportdog Team
"Βόμβες" Βαρούχα: "Κόκκινη στον Ολυμπιακό - Πέναλτι ο Σεμέδο" - Τι είπε για τα πέναλτι ΠΑΟΚ (Vid)

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις των αναμετρήσεων της 18ης αγωνιστικής στην Αθλητική Κυριακή.

Ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας συμφώνησε με όλες τις αποφάσεις του Σλάβκο Βίντσιτς και του VAR στο μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Για το 2-1 της ΑΕΚ, τόνισε ότι σωστά μέτρησε το γκολ του Γαλανόπουλου, αφού η μπάλα έχει φτάσει στον Έλληνα άσο από αντίπαλο (Κρέσπο), συνεπώς δεν υπάρχει οφσάιντ.

Αναφορικά με τα πέναλτι που ζήτησε ο ΠΑΟΚ, ο Παναγιώτης Βαρούχας υποστήριξε ότι δεν υπάρχει παράβαση σε καμία από τις τρεις περιπτώσεις. Ούτε στην πτώση του Ίνγκασον σε μονομαχία με τον Γκαρσία, ούτε στο χέρι του Λόπες καθώς αυτό είναι κολλημένο στο σώμα του, ούτε στη φάση του 76ου λεπτού όταν ο Ουάρντα διαμαρτυρήθηκε για πάτημα του Λόπες.

Στο έτερο παιχνίδι που "σήκωσε" πολλή κουβέντα, το Ατρόμητος - Ολυμπιακός, ο Παναγιώτης Βαρούχας επεσήμανε πως υπήρχαν ορισμένα σοβαρά λάθη.

Όπως ανέφερε, υπάρχει πέναλτι που δεν δόθηκε για τον Ατρόμητο στο 41' για χέρι του Σεμέδο, το οποίο έγινε στη μεγάλη περιοχή και δεν ήταν σε φυσική θέση. Παράλληλα, υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός θα έπρεπε μείνει με 10 παίκτες στο 60', αφού ο Μπα επέδειξε αντιθλητική συμπεριφορά κλωτσώντας αντίπαλο και θα έπρεπε να δει κόκκινη αντί για κίτρινη κάρτα.

Αναφορικά με το νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού, από τον Μπρούμα στο 45', ο Παναγιώτης Βαρούχας δήλωσε ότι ορθώς μέτρησε, αφού η επαφή του σκόρερ με τον Στρούγγη είναι ανεπαίσθητη και δεν στοιχειοθετεί παράβαση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags