Facebook Pixel Ολυμπιακός: Το πρώτο "μπαμ" του Τοροσίδη - Διαχρονική "καψούρα" του Μαρινάκη
| 2021-01-25 22:58:00

Το πρώτο "μπαμ" του Τοροσίδη - Διαχρονική "καψούρα" του Μαρινάκη - Νέος Αβραάμ Παπαδόπουλος!

BoxtoBox
Το πρώτο "μπαμ" του Τοροσίδη - Διαχρονική "καψούρα" του Μαρινάκη - Νέος Αβραάμ Παπαδόπουλος!

Ολυμπιακός: Η περίπτωση Παπασταθόπουλου δεν είναι μία ακόμα μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Θα τη θυμόμαστε για καιρό για μια σειρά από λόγους. Αρχικά μιλάμε για την πρώτη σοβαρή δουλειά του Βασίλη Τοροσίδη με κοστούμι. Ο «Τόρο» που κρέμασε τα παπούτσια του μετά τον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ, ως νταμπλούχος, ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Ωστόσο ήθελε χρόνο για να μπει στο ρόλο. Δεν είναι εύκολο, από τη μια μέρα στην άλλη, ένας παίκτης να λειτουργήσει ως τεχνικός διευθυντής παρότι το... έχει γενικώς ο Βασίλης. Και λόγω της καλής προσωπικής σχέσης με τον Σωκράτη ανέλαβε και έφερε εις πέρας μια ομολογουμένως δύσκολη μεταγραφή.



Δεύτερον μιλάμε για διαχρονική παικτική... καψούρα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Από την περίοδο που ο Σωκράτης μόλις είχε ξεμυτήσει από τα ελληνικά σύνορα ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών είχε φροντίσει να καταστήσει σαφές στον Σωκράτη πως όταν θελήσει να επιστρέψει στην Ελλάδα οι αγκάλες του Ολυμπιακού θα ήταν ανοιχτές για 'κείνον. Αρχικά είχε πάει στη Τζένοα ο Παπασταθόπουλος και ακολούθως έγινε ένα νταλαβέρι με τη Μίλαν (οι δύο ομάδες είχαν, δεν ξέρω αν έχουν ακόμα, πολύ... φιλικές σχέσεις και παίκτες πηγαινοέρχονταν) στην οποία έμαθε πολλά ο Έλληνας στόπερ.

Και φυσικά μην ξεχνάμε ότι ο Σωκράτης, τρόπον τινά, θα πάρει τη... σκυτάλη από τον Αβραάμ που αναμένεται να κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν. Θα είναι ο έμπειρος ηγετικός Έλληνας στόπερ των αποδυτηρίων. Ένας στόπερ βέβαια που θα παίζει περισσότερο από τον Παπαδόπουλο αφού ο Σωκράτης είναι 32 και ο Αβραάμ 36 πια.

ΥΓ: Ό,τι γράψαμε στο προηγούμενο boxtobox  για Ριστόφσκι και όχι μόνο επιβεβαιώθηκε πλήρως...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρέχει για νέο… μπαμ ο Ολυμπιακός - Γι’ αυτόν τα σκάει ο Μαρινάκης - Φήμες και για μεγάλη αποχώρηση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags