Facebook Pixel ΑΕΚ: Χαμός με Λιβάγια - Φεύγει από την ΑΕΚ - Τρελό "χουνέρι" από Μελισσανίδη!
| 2021-01-25 22:07:00

Χαμός με Λιβάγια - Φεύγει από την ΑΕΚ! - Τρελό "χουνέρι" από Μελισσανίδη;

Sportdog Team
Χαμός με Λιβάγια - Φεύγει από την ΑΕΚ! - Τρελό "χουνέρι" από Μελισσανίδη;

ΑΕΚ: Σε οριστικό "ναυάγιο" οδηγούνται οι διαπραγματεύσεις της Ένωσης με τον Μάρκο Λιβάγια!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από συνάντηση της πλευράς του παίκτη με τον Παναγιώτη Κονέ διαπιστώθηκε πως το "χάσμα" στις συζητήσεις για νέο συμβόλαιο δεν μπορεί να καλυφθεί.

Η πρόταση της ΑΕΚ απορρίφθηκε από τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Βιντσέντσο Καβαλιέρε, με το σενάριο της ανατροπής δεδομένων μέχρι το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιο, να θεωρείται απίθανο. Κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο Κονέ ευχαρίστησε τον Μάρκο Λιβάγια και τον μάνατζερ του για της ως τώρα συνεργασία και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του!

Μάλιστα, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο Κροάτης να φύγει από τώρα εάν φέρει πρόταση για την πώλησή του.

Παράλληλα, ακόμα κι αν ο Λιβάγια παραμείνει στο ρόστερ μέχρι το καλοκαίρι, είναι πιθανό το ενδεχόμενο να μπει στον "πάγο" και να μη χρησιμοποιείται από τον Μανόλο Χιμένεθ, κάτι που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν θα συμβεί ή όχι.

Αξίζει να σημιεωθεί πως ο Δικέφαλος είχε καταθέσει στον Κροάτη πρόταση ανανέωσης για τέσσερα χρόνια που προέβλεπε εγγυημένες αποδοχές ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ ετησίως, με την πλευρά του συλλόγου να ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε αντιπρόταση εάν ο Λιβάγια απαντούσε αρνητικά στο βασική της προσφορά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags