Facebook Pixel ΑΕΚ: Θα μπει στον... πάγο ο Λιβάγια; - Αποκάλυψη Χιμένεθ
| 2021-01-26 17:14:00

Θα μπει στον... πάγο ο Λιβάγια; - Αποκάλυψη Χιμένεθ - Χάλασε "κλεισμένη" μεταγραφή στην ΑΕΚ!

Sportdog Team
Θα μπει στον... πάγο ο Λιβάγια; - Αποκάλυψη Χιμένεθ - Χάλασε "κλεισμένη" μεταγραφή στην ΑΕΚ!

ΑΕΚ: Στις δηλώσεις του στη Nova ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Μανόλο Χιμένεθ ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το αν θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Μάρκο Λιβάγια μετά την άρνησή του να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο και τόνισε ότι θα σεβαστεί οποιαδήποτε απόφαση της διοίκησης σχετικά με τον Λιβάγια.

«Εγώ αυτή τη στιγμή μέχρι να γίνει ξεκάθαρη κι επισήμως η θέση της διοίκησης, σκέφτομαι πάντα το σύνολο της ομάδας. Πρέπει να διαχειριστώ 25 διαφορετικές προσωπικότητες μέσα στα αποδυτήρια», τόνισε αρχικά ο τεχνικός της ΑΕΚ και συνέχισε: «Αυτό που θέλω να κάνω είναι να σκεφτώ το καλό της ομάδας, ανεξάρτητα από το αν μπορεί να κάνω και λάθη. Προς το παρόν δεν έχω κάποια επίσημη ειδοποίηση. Αλλά εγώ θέλω να ξεκαθαρίσω πως πάντα θα σέβομαι τον δρόμο που θα ορίσει η ομάδα, για τον δρόμο για το μέλλον. Όσο μπορώ να υπολογίζω όλους τους παίκτες, θα κοιτάζω να βγάζω αυτή που πιστεύω πως είναι η καλύτερη ομάδα. Αν όμως προκύψουν ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να υπολογίζονται για το μέλλον της ομάδας, τότε θα πρέπει να κάνω τις ανάλογες επιλογές».

Παράλληλα, ο Χιμένεθ ουσιαστικά ξεκαθάρισε ότι η μεταγραφή του Όλεγκ Νταντσένκο χάλασε, αφού μπορεί να μην τον κατονόμασε αλλά "φωτογράφισε" τον Ουκρανό παίκτη, κάνοντας λόγο για μια μεταγραφή αμυντικού που δεν θα γίνει τελικά.

«Μια μεταγραφή αμυντικού που είχαμε προχωρήσει, τελικά φαίνεται πως δεν είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί. Ο τεχνικός διευθυντής εξετάζει μια άλλη περίπτωση, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Ξέρω πως ο τεχνικός διευθυντής κάνει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια», δήλωσε ο Χιμένεθ.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags