Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Άκυρο ΠΑΟΚ στον… κλεισμένο, "χουνέρι" σε Ουάρντα - Αυτόν έβριζε ο Βράνιες, σκάει βόμβα με Ζαογράκη!
| 2021-01-26 17:56:00

Άκυρο ΠΑΟΚ στον… κλεισμένο, "χουνέρι" σε Ουάρντα - Πόσα κιλά είναι ο Μήτρογλου, βόμβα με Ζαγοράκη!

Του Αδέσποτου
Άκυρο ΠΑΟΚ στον… κλεισμένο, "χουνέρι" σε Ουάρντα - Πόσα κιλά είναι ο Μήτρογλου, βόμβα με Ζαγοράκη!

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Ποιον παίκτη έκλεισε ο ΠΑΟΚ και τελικά τον.. ακύρωσε ο Ρέμπε; Ποιον θα… χαλάσει η μεταγραφάρα Καγκάβα, πόσα κιλά έχασε ο Μήτρογλου και τι συμβαίνει με τον Θόδωρο Ζαγοράκη;

Διαβάστε τις κυριότερες ειδήσεις παρακάτω και ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ

** Ο ΠΑΟΚ φέρνει δανεικό αριστερό μπακ, στο… παρά πέντε της μεταγραφικής περιόδου κι ενώ είχαν ήδη κλείσει άλλον παίκτη για τη θέση. Οι Θεσσαλονικείς τα είχαν βρει σε όλα με τον Βόλο για τον Φράνκο Φεράρι, ωστόσο ο Όλοφ Ρέμπε έψαχνε κάτι καλύτερο και θεωρεί πως το βρήκε στον Αμπντούλ Μπαμπά Ραχμάν, που ήρθε δανεικός από την Τσέλσι.

** Ο Καγκάβα είναι εξαιρετική μεταγραφή, αλλά κυρίως επικοινωνιακή. Είναι εκτός ρυθμού και θα χρειαστεί χρόνο. Δεν είχε ανάγκη παίκτη σε αυτή τη θέση ο ΠΑΟΚ, αφού εκεί υπάρχουν οι Ζίβκοβιτς, Μουργκ και Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος έχει ξεκινήσει καλά και τώρα ίσως βγει… εκτός εξίσωσης πάλι.

** Ο Κώστας Μήτρογλου πέρασε με… άριστα τα ιατρικά στον Άρη. Ο Έλληνας άσος είναι σε καλή κατάσταση και μάλιστα αποδείχθηκε πιο αδύναμος από ποτέ στην καριέρα του. Τέσσερα κιλά έχασε το τελευταίο διάστημα. Θα χρειαστεί βέβαια χρόνο για να βρει ρυθμό, όμως σωματικά είναι σε καλή κατάσταση!

** Φούντωσε η συζήτηση για τη διαιτησία ξανά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να βρίσκονται… στα κάγκελα μετά το Ατρόμητος – Ολυμπιακός. Οι δύο Δικέφαλοι θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός ελέγχει τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και για αυτό προσπάθησαν σήμερα να... στέιλουν το μήνυμά τους. Συγκεκριμένα, ζήτησαν μέσω της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ από τον Άγγλο αρχιδιαιτητή να καρατομήσει τους διαιτητές Τσαγγαράκη και Παπαπέτρου. Επόμενο βήμα, αν δεν περάσει αυτό, θα είναι να σαμποταριστεί η υποψηφιότητα του Θόδωρου Ζαγοράκη για πρόεδρος της ΕΠΟ. Αμφίβολο βέβαια αν μπορούν να πετύχουν κάτι, αφού θυμίζουμε ότι ο παλαίμαχος άσος είχε παρουσιαστεί ως πρόεδρος κοινής αποδοχής. Θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν θα υπάρξει… κόλλημα!

** Έναν νέο Τσιγκρίνσκι χρειάζεται η ΑΕΚ. Όχι τον… παλιό Παπασταθόπουλο, αλλά τον νέο, για να φέρει και λεφτά με την πώλησή του και να στηρίξει τον Λάτσι!

** Έξαλλος ήταν ο Όγκιεν Βράνιες που δεν κατάφερε ένα βρει… επαφή για να γυρίσει στην ΑΕΚ και υπέγραψε τελικά στη Σαρλερουά. Ο Βόσνιος άσος ανέβασε και ένα ποστάρισμα στα social media που τα… έχωνε άγρια και μεταξύ άλλων έλεγε πως για έναν π@@η δεν γύρισε στην ομάδα. Ποιος δέχθηκε τα πυρά; Ένα στέλεχος της ομάδας, το αρχικό γράμμα του ονόματος του οποίου ξεκινάει επίσης από «π»…


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ - Μετά τις αφίξεις σκάει αποχώρηση-βόμβα - Αυτός τελειώνει… τώρα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags