Facebook Pixel ΑΕΚ - Μάρκο Λιβάγια: Βόμβα Λιβάγια! Φωτογράφισε Ολυμπιακό - Μήνυμα στους ΑΕΚτζήδες - Θα τρελαθεί ο Τίγρης
| 2021-01-26 22:39:00

Βόμβα Λιβάγια! Φωτογράφισε Ολυμπιακό - Μήνυμα στους ΑΕΚτζήδες - Θα τρελαθεί ο Τίγρης

Του Αδέσποτου
Βόμβα Λιβάγια! Φωτογράφισε Ολυμπιακό - Μήνυμα στους ΑΕΚτζήδες - Θα τρελαθεί ο Τίγρης

ΑΕΚ - Μάρκο Λιβάγια: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Μεταξύ άλλων λοιπόν, ο Ευάγγελος Μίχος στην εκπομπή έδωσε συνέχεια και στο αποκλειστικό του ρεπορτάζ για τον Μάρκο Λιβάγια για την ΑΕΚ και προσπάθησε να εξηγήσει πώς… μπαίνει στην ιστορία ο Ολυμπιακός!

*Είναι βόμβα η ανάρτηση του Μάρκο Λιβάγια για την απόφασή του να μην ανανεώσει στην ΑΕΚ. Δήλωσε πως δεν φεύγει για οικονομικούς λόγους, αλλά γιατί χρειάζεται μια νέα πρόκληση.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως τον θέλουν δύο τουρκικές ομάδες, η Τράμπζονσπορ και η Μπασακσεχίρ. Είναι δυνατόν να αποτελεί πρόκληση για τον Λιβάγια η Τουρκία και μάλιστα το να πάει σε μια ομάδα που δεν ανήκει στους "γίγαντες" της γειτονικής χώρας, όπως οι Γαλατασαράι, Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας;

Η σύζυγος του Κροάτη είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, ενώ το ζευγάρι λατρεύει την Ελλάδα και απολαμβάνει να κυκλοφορεί στα νότια προάστια. Δεν μπορώ να θεωρήσω λογικό ότι αποφάσισαν να φύγουν για να μετακομίσουν στην Τουρκία. Όσο για το κίνητρο, που επικαλείται ο Λιβάγια; Θα μπορούσε να είναι μια ομάδα που παλεύει για τίτλους και ευρωπαϊκή διάκριση, μια ομάδα που ο Κροάτης θα... ιδρώνει για να μπει στην ενδεκάδα. Το μήνυμά του μου μοιάζει σα να... φωτογραφίζει τον Ολυμπιακό!

Ο Κροάτης σπεύδει με το μήνυμα να δηλώσει από την αρχή ότι δεν είναι το οικονομικό αυτό που έπαιξε ρόλο στην απόφασή του και να προλάβει όποιον τυχόν βγει να τον αποκαλέσει προδότη, θέλοντας να δείξει ότι ήταν εξ' αρχής ξεκάθαρος για τις προθέσεις του. Κάτι που δεν είχαν κάνει ούτε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ούτε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στο παρελθόν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Αυτοί τελειώνουν - Πανηγυρίζουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - Έξαλλοι στο λιμάνι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags