Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Αντώνης Τσακαλέας μίλησε στο sportdog
| 2021-01-27 13:30:00

"Έτσι τον κλείδωσε ο ΠΑΟΚ! Θυσιάζει Ουάρντα o Γκαρσία στο Φάληρο; - Μισό βήμα πίσω ο Ολυμπιακός"!

του Γιώργου Κτενά
"Έτσι τον κλείδωσε ο ΠΑΟΚ! Θυσιάζει Ουάρντα o Γκαρσία στο Φάληρο; - Μισό βήμα πίσω ο Ολυμπιακός"!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Αντώνης Τσακαλέας, γνωστός ρεπόρτερ του Δικέφαλου, μίλησε στο sportdog για το μεγάλο ντέρμπι που θα δούμε σε λίγες ώρες στο Φάληρο.

"Βολεύει τον ΠΑΟΚ το αουτσάιντερ - Θα μπλοκάρει Φορτούνη-Βαλμπουενά"

"Γενικά τον ΠΑΟΚ τον βολεύει να έχει την ταμπέλα του αουτσάιντερ. Πήρε ψυχολογία από το πρόσφατο παιχνίδι στην Τούμπα, που κλείδωσε τον Ολυμπιακό, αν και πληγωθεί από τη μοναδική τελική των αντιπάλων. Ξόδεψε ενέργεια με το να μπλοκάρει τον Φορτούνη και Βαλμπουενά και πιστεύω ότι σήμερα θα ακολουθησει τον ίδιο δρόμο", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Α. Τσακαλέας και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Υπάρχει απόσταση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αλλά θεωρώ ότι ο πρώτος έχει κάνει μισό βήμα πίσω και ο δεύτερος μισό βήμα μπροστά. Νιώθει ασφάλεια από τη βαθμολογική απόσταση ο Ολυμπιακός και βολεύεται με το ότι ακόμα δεν έχουν έρθει τα ματς που θα το κρίνουν στον κόσμο του. Δηλαδή τα ευρωπαϊκά". 

"Θα θυσιάσει τον Ουάρντα; Τι ισχύει με Μάτος και Λέο Ζαμπά"

Πώς περιμένεις να παίξει σήμερα ο Πάμπλο Γκαρσία;

"Αν είχα την 11άδα σημαίνει ότι θα έβγαινε από κάπου. Υπάρχουν ερωτηματικά όμως, γιατί δεν πρόλαβε να κάνει δοκιμές. Στην Τούμπα θυσίασε τον Τζόλη, δεν ξέρω αν θα το ξανακάνει ή αν θα θυσιάσει άλλον βασικό όπως τον Ουάρντα. Εκτός αν σκεφτεί να πάει όλα τα όπλα, το οποιο έχει ρίσκο να επιβάλλει το παιχνίδι του και όχι να χαλάσει του Ολυμπιακού". 

Θεωρείς ότι μπορεί να περιμένουμε μεταγραφή αν υπάρξει νίκη στο Φάληρο για τον Δικέφαλο;

"Δεν αλλάζει κάτι στα μεταγραφικα. Ο  ΠΑΟΚ δεν εξαρτάται από αυτό το ντέρμπι. Μεταγραφικά στόχευε να βάλει στο ρόστερ του τα χαρακτηριστικά που του λείπουν, που είναι η ταχύτητα ειδικά στη μεσαία γραμμή. Αλλά και να αποδείξει ότι βελτιώνεται αποτελεσματικα στην επίθεση". 

Τέλος, θέλω να μου πεις αν υπάρχει κάτι με τον Μάτος, που το όνομά του έχει επιστρέψει στο ρεπορτάζ, αλλά και με τον Λέο Ζαμπά που έρχεται στη Θεσσαλονίκη.

"Με τον Μάτος δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα. Ο ίδιος ρώτησε αν υπάρχει χώρος στην ομάδα για εκείνον και εισέπραξε ένα αθόρυβο όχι. Για τον Ζαμπά το θέμα είναι πώς θα λειτουργήσει ψυχολογικά, αν θα ξεπεράσει τις φοβίες του. Αλλά κι αν η αποθεραπεια του στη Βραζιλία πήγε καλά".  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Αδιανόητος Γκαρσία! Φουλ επίθεση μέσα στο Καραϊσκάκη - Δείτε την 11άδα... θάνατος - Όλα για όλα!

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags