Facebook Pixel Μανόλο Χιμένεθ - ΑΕΚ: Άγριο κράξιμο Χιμένεθ… τρελάθηκε με top ονόματα - Αυτό είναι το πρόβλημα της ΑΕΚ - Δεν είναι Λιβάγια!
| 2021-01-27 20:30:00

Άγριο κράξιμο Χιμένεθ… τρελάθηκε με top ονόματα - Αυτό είναι το πρόβλημα της ΑΕΚ - Δεν είναι Λιβάγια

του Γιώργου Θεοδωράκη
Άγριο κράξιμο Χιμένεθ… τρελάθηκε με top ονόματα - Αυτό είναι το πρόβλημα της ΑΕΚ - Δεν είναι Λιβάγια

Μανόλο Χιμένεθ - ΑΕΚ: Τεράστιο πισωγύρισμα για την ΑΕΚ η ήττα εντός έδρας από τον ΠΑΣ Γιάννινα με το… καθαρό 2-0 και χωρίς να βγάλει κάποια ιδιαίτερη αντίδραση. Η Ένωση… πέταξε ένα ημίχρονο, βρέθηκε πίσω στο σκορ και στη συνέχεια ήταν αδύνατον να διασπάσει την σωστή αμυντική λειτουργία, μίας καλής και δουλεμένες ομάδας, η οποία έχει βάλει δύσκολα φέτος σε ΟΛΟΥΣ τους μεγάλους!

Ο Μανόλο Χιμένεθ πάντως δεν κρύφτηκε. Μετά το τέλος του ματς στις δηλώσεις τα… έχωσε άγρια στους παίκτες του, δήλωσε θυμωμένος και τόνισε με νόημα σε όσους ακόμα δεν το έχουν καταλάβει, πως αυτή η φανέλα έχει βάρος. Ο Ισπανός δεν είναι… νέος στην Ελλάδα, ξέρει πως μέσα σε δύο εβδομάδες μπορεί να στραβώσει το κλίμα στην ομάδα και επίσης γνωρίζει καλά πως από την αποθέωση, μπορείς να φτάσεις στο… κράξιμο μέσα σε λίγα παιχνίδια.

Ο Ισπανός πάντως είχε τρομερά παράπονα από κάποιους παίκτες και σίγουρα δεν θα ξεχάσει τη σημερινή τους απόδοση, όσον αφορά τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Για παράδειγμα, ο Εμάνουελ Ινσούα παρότι πήρε πάλι την ευκαιρία του και ξεκίνησε βασικός, ήταν απογοητευτικός. Ο Αργεντινός έκανε άλλο ένα κακό ματς στα κιτρινόμαυρα, υπέπεσε μάλιστα και στο πέναλτι για το 0-1 και δικαιολογημένα τον έβγαλε στο ημίχρονο ο Χιμένεθ.

Σοβαρά παράπονα είχε επίσης και από τους Γκαρσία και Τάνκοβιτς, για τους οποίος δεν δίστασε να πει δημόσια πως ήταν εκτός ματς και δεν πέρασαν αντίπαλό τους, ούτε μία φορά. Αμφότεροι ήταν σε μέτρια βραδιά και ειδικά ο πρώτος, δεν θύμισε σε τίποτα τον παίκτη κλάσης που θαυμάσαμε πριν μερικά 24ωρα στην Τούμπα. Όσον αφορά τον Τάνκοβιτς, ο Μανόλο για ακόμα ένα παιχνίδι τον βγάζει νωρίς-νωρίς (αυτή τη φορά στο ημίχρονο), καθώς είναι φανερό πλέον πως δεν του προσφέρει στο γήπεδο αυτά που ζητάει. Σήμερα είχε παράπονα και από την επίθεση, ενώ συνήθως του φωνάζει για το γεγονός πως δεν δίνει βοήθειες στην άμυνα, όπως είχε συμβεί στο ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα.

Από εκεί και πέρα όμως, εκτός τα ατομικά λάθη κάποιων παικτών, στην ΑΕΚ πρέπει να παραδεχθούν πως η συνολική εικόνα της ομάδας ήταν απογοητευτική. Δεν… μέτρησαν καλά τις δυνάμεις του ΠΑΣ, έμειναν στην αποθέωση για τις τελευταίες νίκες και την καλή εμφάνιση και ισοπαλία στην Τούμπα και το πλήρωσαν ακριβά.

Το ένα πρόβλημα ήταν αυτό για την Ένωση και το δεύτερο, ίσως και πιο σημαντικό, πως δεν μπόρεσε να βρει σε κανένα σημείο του αγώνα, κάποιο σωστό πλάνο στο χορτάρι για να απειλήσει τους Γιαννιώτες. Ειδικά στο δεύτερο που είχε την κατοχή, οι δύο επιθετικοί Ολιβέιρα και Ανσαριφάρντ που θέλουν την μπάλα στο… κουτί συνήθως και δεν φτιάχνουν φάσεις μόνοι τους όπως ο Λιβάγια, δεν τροφοδοτήθηκαν καθόλου!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαντάει με μεταγραφάρα ο Μελισσανίδης - Πάει για σούπερ... μπαμ - "Κλέβει" παίκτη από Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags