Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Καρφάρα" Μαρτίνς για... ΠΑΟΚ και διαιτησία!
| 2021-01-27 23:21:00

Ατάκες-φωτιά από Μαρτίνς για μεταγραφές - "Καρφάρα" για... ΠΑΟΚ και διαιτησία!

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά από Μαρτίνς για μεταγραφές - "Καρφάρα" για... ΠΑΟΚ και διαιτησία!

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο Πέδρο Μαρτίνς επανέλαβε πως ο Ολυμπιακός είναι πλήρης, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξουν προσθήκες ή αποχωρήσεις όσο η αγορά παραμένει ανοικτή.

Ο Πορτογάλος πέταξε και τη... μπηχτή του για τους ανταγωνιστές του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι αποδεικνύει πως είναι η καλύτερη ομάδα και "Μπορεί ο καθένας να έχει τη γνώμη του και να λέει για διαιτησίες", όπως δήλωσε χαρακτηριστικά!

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε στη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου:

Για το αν το κίνητρο πλέον είναι η Αϊντχόφεν: «Δεν νομίζω πως έχουν κάποια σχέση τα παιχνίδια με την Αϊντχόφεν. Όλη η δύναμή μας θα πάει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει, τίποτα δεν έχει κριθεί. Μέχρι να τελειώσει αυτό, αυτός θα είναι ο στόχος μας και το κίνητρό μας. Έχουμε τρεις πολύ δυνατές ομάδες από πίσω μας και πρέπει να τιμήσουμε την φανέλα του Ολυμπιακού. Δεν χρειάζεται άλλο κίνητρο».

Για τις μεταγραφές: «Δεν θα κουραστώ να λέω πως όσο η αγορά είναι ανοιχτή μπορούν να συμβούν τα πάντα. Πωλήσεις, αποχωρήσεις ή αξίξεις γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι όμως πολύ ευτυχισμένος με την ομάδα που έχω. Είμαι τυχερός. Νομίζω η ομάδα είναι πλήρης».

Για τον Βαλμπουενά και το εάν ήταν τακτική η απόφαση να μείνει εκτός: «Όχι. Δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί. Είχε κάποιους πόνους στο πόδι του».

Για τις πολλές επιλογές που έχει: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος και πολύ τυχερός. Να έχω δύο παίκτες για κάθε θέση. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους. Μπορεί ο καθένας να έχει τη γνώμη του και να λέει για διαιτησίες. Οι αριθμοί όμως φωνάζουν ποια ομάδα είναι η καλύτερη».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags