Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Απάντησαν σε Πάμπλο, μεταγραφάρα μετά τον ΠΑΟΚ
| 2021-01-27 23:10:00

Απάντησαν σε Πάμπλο, μεταγραφάρα μετά τον ΠΑΟΚ - "Έσβησε" Τζόλη, απογειώθηκε ο... τελειωμένος!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απάντησαν σε Πάμπλο, μεταγραφάρα μετά τον ΠΑΟΚ - "Έσβησε" Τζόλη, απογειώθηκε ο... τελειωμένος!

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 3-0 επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του Φαλήρου Εκτός του ότι αυτό το τρίποντο τον φέρνει πλέον... αγκαλιά με το πρωτάθλημα, ο τρόπος που ήρθε έχει μεγάλη σημασία. Άλλωστε, οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν ξεχάσει το πρόσφατο ματς της Τούμπας, στο οποίο έσωσαν τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) έχοντας πραγματοποιήσει πολύ κακή εμφάνιση. Η ομάδα δέχθηκε έντονη κριτική μετά το ματς, ενώ ο Πάμπλο Γκαρσία δήλωσε πως δεν υπάρχει αγωνιστική διαφορά μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Δεκατέσσερις ημέρες μετά, πήρε την απάντησή του, με το τελίκό 3-0 και την ανωτερότητα των Πειραιωτών στο γήπεδο να μην επιδέχονται αμφισβήτησης.

Στα αγωνιστικά, η αναφορά στους Φορτούνη, Καμαρά και Ελ Αραμπί μάλλον περιττεύει, μιας και οι τρεις τους έκαναν αυτό που κάνουν συνήθως στα φετινά μεγάλα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Δηλαδή, το... καθάρισαν, καλύπτοντας και με το παραπάνω την απουσία του Βαλμπουενά. Ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση, από αυτές που μας έχει συνηθίσει άλλωστε, έκανε  και ο Ζοσέ Σα, με τρεις σπουδαίες αποκρούσεις. Παραδόξως, το όνομά του δεν έχει "παίξει" σε σενάρια αυτό τον χειμώνα, αλλά με τη σεζόν που κάνει, το καλοκαίρι αναμένεται τα εκατομμύρια να... πέσουν βροχή από κορυφαίους συλλόγους.

Ειδική μνεία αξίζει και ο Μπρούμα, που μετά από ένα "μουδιασμένο" ξεκίνημα στη σεζόν δικαιώνει τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος είναι καλύτερος σε κάθε ματς που περνάει. Γκολ στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, γκολ στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και μεγάλη εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ. Όποτε βρήκε χώρο έκανε άνω-κάτω την αντίπαλη άμυνα και του έλειψε μόνο το γκολ, αφού στάθηκε άτυχος και είχε δοκάρι στο 39'. Με τον τρόπο που παίζει ο Μπρούμα, είναι πολύ πιθανό να "ακυρώσει" την απόκτηση εξτρέμ και να γίνει αυτός η... μεταγραφή!

Ο Μάριος Βρουσάι, από την πλευρά του, φαίνεται πως "τρώει" για τα καλά τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στην ιεραρχία των εξτρέμ. Ο Σέρβος έμεινε εκτός αποστολής για χάρη του Έλληνα άσου, ο οποίος μπήκε στο φινάλε και έδειξε τρομερή διάθεση, πετυχαίνοντας και γκολ στο 89' Σίγουρα ο Μαρτίνς δεν μετάνιωσε για την επιλογή του.

Για το τέλος, αφήσαμε τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, που είχε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στον αμυντικό τομέα "σβήνοντας" τους Τζόλη και Ζίβκοβιτς, οι οποίο βρέθηκαν ως αντίπαλοι στην πλευρά του. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως βλέποντας την πρόοδο του Μολδαβού, δεν υπάρχει κανείς φίλος του Ολυμπιακού που να... νοσταλγεί τον Χολέμπας στην ενδεκάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη απόφαση Μαρινάκη μετά το ντέρμπι! Τους κάνει πλάκα - Θα ξενερώσουν οι Ολυμπιακοί πάντως...

>

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags