Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Χαμός από ονόματα για ΠΑΟ - Κι άλλος αμυντικός χαφ στο προσκήνιο - Έχει να παίξει πολύ καιρό!
| 2021-01-28 13:43:00

Χαμός από ονόματα για ΠΑΟ - Κι άλλος αμυντικός χαφ στο προσκήνιο - Έχει να παίξει πολύ καιρό!

Sportdog Team
Χαμός από ονόματα για ΠΑΟ - Κι άλλος αμυντικός χαφ στο προσκήνιο - Έχει να παίξει πολύ καιρό!

Παναθηναϊκός: Την περίπτωση του Τζιανελί Ιμπουλά συνεχίζει να εξετάζει το Τριφύλλι, σύμφωνα με όσα αναφέρει γαλλικό δημοσίευμα.

Ο 28χρονος Κονγκολέζος αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και είναι χωρίς ομάδα από τον Σεπτέμβριο, με τους Γάλλους να αναφέρουν ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάει στον Παναθηναϊκό.

Ο Ιμπουλά έχει σπουδαίο βιογραφικό, ωστόσο η αγωνιστική του απραξία αποτελεί σίγουρα σημαντικό πρόβλημα για όποια ομάδα τον αποκτήσει.

Χαρακτηριστικά το γαλλικό δημοσίευμα τονίζει:

«Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον Ιμπουλά!

Στις αρχές του Ιανουαρίου, ο Ιμπουλά δοκιμάστηκε από τη Ναντ. Ανεξάρτητα αν πραγματοποίησε κάποιες καλές εμφανίσεις στις προπονήσεις της ομάδας, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μαρσέιγ δεν αποκτήθηκε από την Ναντ. Ο παίκτης έχει τη θέληση να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους και μάλιστα υπάρχει και μία συγκεκριμένη προσέγγιση από τον Παναθηναϊκό.

Το ενδιαφέρον «πηγαίνει» δέκα μέρες πριν. Παρότι φαινόταν ότι η υπόθεση δεν θα προχωρήσει, ο ποδοσφαιριστής συνεχίζει να έχει ανθρώπους που τον ξέρουν στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η πιθανότητα να υπογράψει με το ελληνικό κλαμπ είναι υπαρκτή. Μένει να δούμε αν η υπόθεση θα προχωρήσει ή όχι».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags