Facebook Pixel ΑΕΚ - Άρης - ΠΑΟΚ: "Στράβωσε" top άσος με Μανόλο - Τριπλό μπαμ Καρυπίδη - Φίλος Σαββίδη… έφερε παίκτη στον ΠΑΟΚ!
| 2021-01-29 19:54:00

"Στράβωσε" top άσος με Μανόλο - Τριπλό μπαμ Καρυπίδη - Φίλος Σαββίδη… έφερε παίκτη στον ΠΑΟΚ!

Του Αδέσποτου
"Στράβωσε" top άσος με Μανόλο - Τριπλό μπαμ Καρυπίδη - Φίλος Σαββίδη… έφερε παίκτη στον ΠΑΟΚ!

ΑΕΚ - Άρης - ΠΑΟΚ: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Ποιος έκανε την τελευταία μεταγραφή του ΠΑΟΚ, ποιον… δεν βλέπει ο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό και ποιος έχει… ξενερώσει στην ΑΕΚ;

Ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ και διαβάστε τα σημαντικότερα παρακάτω:

** Σαν… βόμβα έσκασε το μεσημέρι της Παρασκευής στον Παναθηναϊκό η ανακοίνωση για το «διαζύγιο» με τον Κώστα Φραντζέσκο μετά από 12 χρόνια.  Ενδέχεται η εξέλιξη αυτή να φέρει και… ντόμινο αλλαγών. Για παράδειγμα, εδώ και καιρό ακούγεται πως ο κόουτς Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ίσως επιστρέψει στις Ακαδημίες. Από την διοίκηση τον είχαν βάλει βοηθό του Λάζλο Μπόλονι μόλις ήρθε στο Τριφύλλι, αλλά ο Ρουμάνος… δεν τον βλέπει!

** Θα… τρελαθούμε με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Ανακοίνωση ήδη τον Κώστα Μήτρογλου, ενώ υπάρχουν φήμες πως κυνηγάει ακόμα το… μπαμ και με τον Μπαράλες του Αστέρα. Επίσης, έκλεισε ως δανεικό και τον μεσοεπιθετικό Μούσα αλ Ταμάρι!  

** Στην ΑΕΚ έχουν επιστρέψει δυνατά για τον Όλεγκ Νταντσένκο και οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν ότι ο παίκτης θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Η μεταγραφή του νεαρού δεξιού οπισθοφύλακα πέρασε από… 40 κύματα, αφού προχθές είχε κλείσει, μετά… χάλασε και τώρα έρχεται. Όλα αυτά έγιναν λόγω διαφωνίας στο οικονομικά. Η Ένωση θα έπρεπε να πληρώσει ένα… πέναλτι, το οποίο ζήτησε η Ρούμπιν Καζάν για να δώσει στην ΟΥΦΑ, επειδή θα έσπαγε τον δανεισμό του παίκτη. Οι Ρώσοι ζήτησαν λοιπόν να το πληρώσουν οι Κιτιρνόμαυροι, αφού σε αυτούς θα πήγαινε ο παίκτης, αλλά δεν ήθελαν και ξεκίνησαν σκληρή διαπραγμάτευση. Κι όλα αυτά, ενώ το ποσό δεν ήταν μεγάλο!

** Ο Τσιντώτας είχε… ξενερώσει το τελευταίο διάστημα, αφού περίμενε πως θα επέστρεφε στην αρχική ενδεκάδα μετά την γκάφα του Αθανασιάδη με τον ΠΑΟΚ.  Αλλά δεν επανήλθε και τώρα βγήκε και ο τραυματισμός που θα τον αφήσει εκτός για ένα σημαντικό διάστημα. Πάντως ο Έλληνας γκολκίπερ είχε… χαλαστεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, μετά τον παραγκωνισμό του από τον Μανόλο Χιμένεθ.

** Ο 21χρονος Βόσνιος εξτρέμ Βλάντιμιρ Μπράντονιτς ήρθε για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Τη συγκεκριμένη μεταγραφή… έκανε ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς, πρώην άσος του Δικεφάλου και πλέον ατζέντης. Είναι καλός φίλος και συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη και μάλιστα το όνομά του ακουστεί και για Τεχνικός Διευθυντής.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον διώχνει από ΠΑΟΚ! Πρώτος που "τελειώνει" από Σαββίδη μετά τον Ολυμπιακό - Χαιρετάει

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags