Facebook Pixel ΑΕΚ - Μάρκο Λιβάγια: Όλη η αληθεια για το μέλλον του!
| 2021-01-30 10:05:00

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας: Σε αυτή την ελληνική ομάδα υπογράφει ο Λιβάγια - Τρελή ανατροπή!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Σενάριο επιστημονικής φαντασίας: Σε αυτή την ελληνική ομάδα υπογράφει ο Λιβάγια - Τρελή ανατροπή!

ΑΕΚ - Μάρκο Λιβάγια: Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Ένωση μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην ομάδα του Δικέφαλου αετού. Ο Κροάτης επιθετικός απέρριψε την πρόταση της Ένωσης για 4ετές συμβόλαιο το οποίο θα του απέφερε 1 εκατ. eυρώ ετησίως.

Όπως τόνισε και ο ίδιος η απόφασή του δεν βασίστηκε σε οικονομικούς λόγους. Εξήγησε μάλιστα, ότι μετά από τέσσερα χρόνια ήθελε νέες προκλήσεις στην καριέρα του.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός εξέφρασε την επιθυμία του να αλλάξει περιβάλλον. Ποια είναι όμως αυτή η ομάδα που θα του αναθερμάνει το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον στην πορεία του; Εδώ είναι και ο μέγας γρίφος στην υπόθεση.

O ίδιος βλέπει με καλό μάτι τον επαναπατρισμό του. Όχι όμως στην παρούσα περίοδο της καριέρας του. Στο μυαλό του έχει κάποια στιγμή να παίξει μία σεζόν στη Χάιντουκ Σπλιτ και να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση τροπαίων. Αυτό όμως είναι ένα μακρινό σενάριο...

Το πιο απτά στοιχεία που υπάρχουν στην υπόθεση είναι το ενδιαφέρον από Τουρκία! Τέσσερις είναι οι ομάδες που τον έχουν φλερτάρει την τελευταία σεζόν. Μάλιστα κατά περιόδους γράφονταν ρεπορτάζ για κλεισμένες συμφωνίες. Φενέρμπαχτσε, Τραμπζονσπόρ, Μπεσίκτας και τώρα τελευταία η Γαλατάσαραϊ φέρονται πως παρακολουθούσαν την υπόθεσή του.

Για την πρώτη περίπτωση δεν υπάρχει τίποτα νεότερο από το φθινόπωρο του 2020. Για τη δεύτερη τα πράγματα φαίνονται πιο ξεκάθαρα. Σύμφωνα με πληροφορίες από Τραπεζούντα, ο μάνατζερ της ομάδας, Αμπντουλάχ Αβτζί δεν επιθυμεί την απόκτησή του. Οπότε στο παιχνίδι μένουν οι δύο προαναφερθείσες ομάδες της Κωνσταντινούπολης με τη Μπεσίκτας να φαίνεται, ότι παίζει πιο δυνατά.

Αφού δεν μπόρεσε να αποκτήσει τον Μάριο Μάντζουκιτς που συμφώνησε με τη Μίλαν, στρέφει τις προσπάθειές της στον συμπατριώτη του που στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ βρέθηκε στην εξέδρα, καθότι τιμωρημένος. Όσο το συμβόλαιό του Λιβάγια προχωρά προς τη λήξη του είναι δεδομένο πάντως, ότι στην Ελλάδα θα φουντώσουν τα σενάρια για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Αν και φαίνεται ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας, η ανατροπή με την παραμονή του Μάρκο Λιβάγια στην ΑΕΚ δεν μπορεί να μην μπει στην εξίσωση. Ειδικά από τη στιγμή που στην Ένωση έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν (βλέπε περιπτώσεις Μπακασέτα, Σιμόες). Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εξάλλου πριν διαρρεύσει η απόρριψη της πρότασης υποστήριζε, ότι δεν μιλούσε με άλλες ομάδες.

Ακολουθήστε τον συγγραφέα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

Facebook

LinkedIn

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόν "τελειώνει" ο Μελισσανίδης! Νέος Λιβάγια στην ΑΕΚ - Θα "τρελαθούν" οι οπαδοί - Ξενερωμένοι

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags