Ολυμπιακός: Σε μία κίνηση για το μέλλον προχωρά ο σύλλογος. Η ομάδα του Πειραιά σύμφωνα με τα ερυθρόλευκα ρεπορτάζ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Μάτκο Μίλχεβιτς.

Πρόκειται για 20χρονο Αργεντινό με σερβικές ρίζες ποδοσφαιριστή, τον οποίο οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να... ψήσουν, για να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό τους.

Μάλιστα ο παίκτης βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού. Ο παίκτης φέρεται πως έχει κακές σχέσεις με την ομάδα του, την Αρχεντίνος Τζούνιορς, λόγω της απροθυμίας του να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι.

Η ομάδα του λιμανιού έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Αρχεντίνος, καθώς στον παρελθόν είχε ενδιαφερθεί και για τον Βέρα. Ο παίκτης αγωνίστηκε και στις μικρές εθνικές της Αργεντινής, οι οποίες είχαν πολλές επιτυχίες στο πρόσφατο παρελθόν.

Το Transfermarkt κατατάσσει τον ποδοσφαιριστή περισσότερο ως εξτρέμ. Σύμφωνα με τον Γιώργο Φράγκο όμως πρόκειται για έναν καθαρό μέσο. «Είναι ένα πολυσύνθετο χαφ. Έχει το σύγχρονο στυλ των μέσων που κάνουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Μπορεί να βγάλει πάσες. Δεν είναι ατού του να κόβει, αν και είναι τίμιος και σε αυτό το κομμάτι. Δεν είναι, ότι δεν ξέρει να αμυνθεί. Είναι περισσότερο επιθετικογενής. Μπορεί να παίξει στα άκρα, αλλά κατά κύριο λόγο παίζει 8άρι. Αν θα τον πάρει ο Ολυμπιακός μπορώ να πω, ότι είναι ένα πολυεργαλείο στη μεσαία γραμμή», αναφέρει ο ειδικός του ποδοσφαίρου της Αργεντινής στην εφημερίδα Match Money.

Ποιόν παίκτη θυμίζει ο Μίλχεβιτς; «Δεν υπάρχουν στην Ελλάδα τέτοιοι χαφ αυτήν τη στιγμή. Θεωρώ, ότι είναι ένα νέο είδος χαφ που βρίσκεται στις ηλικίες 19-20. Έχουν αλλάξει οι προπονητές στην Αργεντινή. Έχουν φύγει οι παλιοί και έχουν έρθει καινούριοι. Πρόκειται για παίκτες που μεσουράνησαν στη δεκαετία του '90-2000, όπως ο Κρέσπο. Ήρθαν οι βετεράνοι από την Ευρώπη, ξεσήκωσαν το στυλ το ευρωπαϊκό και το μπόλιασαν. Στην αρχή εργάστηκαν σε μικρές ηλικίες και έφτιαξα μία εντελώς διαφορετική γενιά παικτών. Οπότε ο Μίλγεβιτς είναι παίκτης που μπορεί να λειτουργήσει γρήγορα στο ευρωπαϊκό στυλ. Ως ποδοσφαιριστής μπορώ να πω, ότι μου θυμίζει τον Μπουχαλάκη, ο οποίος ωστόσο έχει πιο ανασταλτικά καθήκοντα. Μπορεί να γίνει μία μορφή στυλ Μαντί Καμαρά, αν και ο τελευταίος είναι φτασμένος. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να γεμίσει το κέντρο», απαντά ο συνάδελφος, ο οποίος παρατηρεί ένα πρόβλημα στην περίπτωσή του.

«Όταν αναφερόμαστε σε τέτοιες ηλικίες μιλάμε για ένα παιδί που δεν έχει φύγει ποτέ από την Αργεντινή, το Μπουένος Άιρες και ξαφνικά θα βρεθεί σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον. Αυτό έπαθε ο Λοβέρα και δεν έπιασε. Αυτό συμβαίνει με όλους. Ακόμα και ο Σάντσες που ήταν φτασμένος παίκτης και κατά τη γνώμη μου είναι εξαιρετικό μπακ, τώρα έχει αρχίσει και δείχνει τι είναι στον Παναθηναϊκό. Θέλει χρόνο προσαρμογής και αν θα προσαρμοστεί. Δεν μου κάνει εντύπωση που τον φέρνουν και προσπαθούν να τον πείσουν. Για την περίπτωσή του έχουν ενδιαφερθεί ομάδες από το MLS και το Μεξικό».

Ακολουθήστε τον συγγραφέα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

Facebook

LinkedIn

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξαφνικό μπαμ Μαρινάκη! Έκλεισε παίκτη-έκπληξη - Τελειώνει τον... παππού - Άφωνη η πιάτσα!