Facebook Pixel Το... έκαψε ο Μακέντα - Σκάει αποκάλυψη-φωτιά - Οργή Ραφίνια για Μαρτίνς - Ποτέ στην ΑΕΚ ο Λαλά!
| 2021-01-30 22:45:00

Το... έκαψε ο Μακέντα - Σκάει αποκάλυψη-φωτιά - Οργή Ραφίνια για Μαρτίνς - Ποτέ στην ΑΕΚ ο Λαλά!

Οι Μιχείες
Το... έκαψε ο Μακέντα - Σκάει αποκάλυψη-φωτιά - Οργή Ραφίνια για Μαρτίνς - Ποτέ στην ΑΕΚ ο Λαλά!

Tο Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Δευτέρα με Παρασκευή, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Το Σάββατο λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον… αέρα του Alpha 9.89. Η εκπομπή έβγαλε λαυράκι για μία υπόθεση που σίγουρα θα απασχολήσει.

**Κυκλοφόρησε σενάριο για Εσπανιόλ και Μακέντα. Η ισπανική ομάδα έχει κάνει πρόταση για δανεισμό του Ιταλού επιθετικού με υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Η Εσπανιόλ σημειωτέον δίνει αγώνα για να επιστρέψει στην Πριμέρα.

Οπότε το σενάριο δεν το αποκλείω. Με ενοίκιο 150.000 μέχρι το καλοκαίρι και οψιόν αγοράς με 2 εκατ.Ευρώ είναι μία υπόθεση που έχει βάση.

Η δική μου πληροφόρηση αναφέρει, ότι ο Μακέντα, είχε συζητηθεί πριν εμφανιστεί η Εσπανιόλ, για ομάδα της Τουρκίας. Είχε ενημερωθεί και ο Μπόλονι. Αλλά το σενάριο το έκαψε ο ίδιος ο Ιταλός φορ.

Ποια είναι η ομάδα που φλέρταρε μαζί του; Μείνετε συντονισμένοι. Τις επόμενες ημέρες θα το μπουμπουνήσω στο Sportdog.

**Ο Κένι Λαλά είναι τρίτο μεταγραφικό απόκτημα Ολυμπιακού τον Ιανουάριο. Η ομάδα του Πειραιά έχει τρεις μεταγραφές και οι τρεις αμυντικοί, ενώ έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και την 5η καλύτερη στην Ευρώπη.

Ο παίκτης θα υπογράψει για 2,5+1 χρόνια. Ο Ντρέγκερ πάντως δεν κουνιέται από τη θέση του, ενώ ο Ραφίνια είναι στον αέρα. Στη θέση του Βραζιλιάνου έρχεται ο Λαλά για την ακρίβεια.

Ο Ραφίνια γενικότερα τον τελευταίο καιρό στράβωνε συνεχώς με τον Μαρτίνς, ο οποίος δεν τα άφηνε έτσι όλα αυτά. Και εδώ που τα λέμε, ο παίκτης δεν μπήκε ποτέ στα παπούτσια του Ομάρ.

Ο Λαλά όπως γνωρίζετε, είχε ακουστεί για την ΑΕΚ. Έλεγαν ότι τέτοιος παίκτης δεν έρχεται στην Ελλάδα. Τελικά έρχεται στον Ολυμπιακό με 800.000 Ευρώ. Αυτά τα λεφτά βέβαια δεν θα τα έπαιρνε με τίποτα από τον Μελισσανίδη.

Μείνετε συντονισμένοι στο Sportdog γιατί από Δευτέρα θα αποκαλυφθεί μία ακόμα μεταγραφική υπόθεση. Ποιον Έλληνα ήθελε να αποκτήσει η Φίτεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα... βγουν από τα ρούχα τους στο λιμάνι - "Κόλλημα" με τον εξτρέμ-φωτιά - Ζητούν 2 "μύρια"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags