Facebook Pixel ΑΕΚ: Ξενέρωσε ο Τσιντώτας - Επιστρέφει ο Μπάρκας - ΑΕΚτζής ο Ντίνος - Έτσι την πάτησε ο Λιβάγια!
| 2021-01-31 12:05:00

Ξενέρωσε ο Τσιντώτας - Επιστρέφει ο Μπάρκας - ΑΕΚτζής ο Ντίνος - Έτσι την πάτησε ο Λιβάγια!

Οι Μιχείες
Ξενέρωσε ο Τσιντώτας - Επιστρέφει ο Μπάρκας - ΑΕΚτζής ο Ντίνος - Έτσι την πάτησε ο Λιβάγια!

Tο Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Δευτέρα με Παρασκευή, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Το Σάββατο λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον… αέρα του Alpha 9.89. Η εκπομπή έδωσε μεγάλη βάση σε ζητήματα που προέρχονται από την ΑΕΚ:

**Mεταφέρθηκε στις Μιχείες κατευθείαν από τα Σπάτα, ότι από τη στιγμή που μπήκε βασικός ο Αθανασιάδης, ο Τσιντώτας ξενέρωσε. Ο τελευταίος δεν περίμενε, ότι θα τον στήριζε ο Χιμένεθ μετά τη γκέλα στην Τούμπα. Ξαφνικά ενώ καθόταν στον πάγκο ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση και αποκλείστηκε από την αποστολή με τον ΟΦΗ.

Αρχικά η εκτίμηση ήταν, ότι θα μείνει εκτός για έναν μήνα. Στην επίσημη ενημέρωση του Σαββάτου αναφέρθηκε, ότι ο Παντελής Νικολάου ενημέρωσε τον Παναγιώτη Κονέ πως δεν είναι τόσο σοβαρό το πρόβλημα.

Μήπως λοιπόν ο Τσιντώτας αναστήθηκε, επειδή κατάλαβε ότι αν έρθει άλλος τερματοφύλακας δεν θα είναι ούτε στις αποστολές; Πίσω από Τσιντώτα-Αθανασιάδη, η ΑΕΚ έχει δύο πιτσιρικάδες. Οπότε ήταν αναγκαίο να πάρει τερματοφύλακα. Τώρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρει μετά το ναυάγιο με Βέριπς.

Επειδή ορισμένες φορές όμως είμαι κακεντρεχής θα πω την κακιούλα μου. Καλά εκεί στην ΑΕΚ, έπρεπε να φτάσουμε στο παρά ένα για να ξεκαθαρίσουν, ότι έπρεπε να πάνε για τερματοφύλακα; Ούτε καταλαβαίνω πως έκανε κωλοτούμπα στη Σέφιλντ...

Να ξέρετε πάντως, ότι ο Βέριπς είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Στη Μαλίν στο Βέλγιο είχε σε σερί 17 απαραβίαστων εστιών. Κάτι σημαίνει αυτό. Το γεγονός ότι η Σέφιλντ αρνήθηκε τον δανεισμό, οφείλεται και στο γεγονός, ότι αν υποβιβαστεί του χρόνου στον προγραμματισμό της υπολογίζει τον Ολλανδό τερματοφύλακα ως βασικό.

Με ρωτάνε πολλοί φίλοι αν παίζει σενάριο με Μπάρκα, για επιστροφή ως δανεικός στην ΑΕΚ. Δεν θα υπάρξει ποτέ θέμα να επιστρέψει στην ΑΕΚ δανεικός. Η Σέλτικ ποτέ δεν θα τον έδινε πίσω, ενώ έχει πληρώσει ένα σκασμό λεφτά. Αν το έκανε πίσω θα έβαζε υψηλή τιμή στο ενοίκιο. Πάντως υπάρχει πιθανότητα ο Λαμιώτης τερματοφύλακας να επέστρεφε στην Ελλάδα ως δανεικός. Όχι όμως για την ΑΕΚ...

**Γράφτηκε από τον καλό συνάδελφο, Βαγγέλη Αρναούτογλου, ότι μπαίνει στην ΑΕΚ ο Ντίνος Διαμαντόπουλος. Qu'est ce que c'est Ντίνος Διαμαντόπουλος; Στα νιάτα του δήλωνε οπαδός της ΑΕΚ. Είχε nick name μάλιστα στην Original. Μετά τον πήρε ο Μάκης Ψωμιάδης στην Καβάλα. Στη συνέχεια έκανε καριέρα ως ισότιμος συνεργάτης στο μανατζερικό γραφείο του Ευαγγελόπουλου που είχε πελάτες Μάνταλο, Μπακασέτα, Ουζουνίδη.

Ο τελευταίος τον έκανε άτυπο τεχνικό διευθυντή στον Παναθηναϊκό. Ακολούθως πήγε ως τεχνικός διευθυντής στον Άρη με τον Καρυπίδη. Τον διαδέχτηκε ο Χαριστέας. Επόμενη κίνηση ήταν το άνοιγμα μανατζερικού γραφείου με τον Ζήση Βρύζα υπό την ομπρέλα του Σαββίδη και του ΠΑΟΚ.

Ο Διαμαντόπουλος ψαχνόταν με την ΑΕΚ καιρό. Τον ήθελε ο Ουζουνίδης στην ΑΕΚ δηλαδή. Τον πάει και ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Η δική μου πληροφόρηση αναφέρει, ότι την Παρασκευή (29/1) μίλησε με τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Ενδέχεται λοιπόν να μίλησε και με τον Μελισσανίδη.

Η διαρροή όμως του θέματος δεν αποκλείεται να χαλάσει τη συμφωνία. Αν δεν χαλάσει, τότε ο Διαμαντόπουλος θα έχει περισσότερο ρόλο αθλητικού διευθυντή και ο Κονέ ρόλο εκτελεστικού διευθυντή.

Από τίτλους βέβαια άλλο τίποτα στην ΑΕΚ. Όπως στη Σοβιετική Ένωση ένα πράγμα. Λεφτά όμως;;;

**Το όνομα του Κότσιρα είχε παίξει πολύ δυνατά στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ για την ενίσχυση στη θέση του δεξιού μπακ. Προτιμήθηκε όμως ξένος. Εγώ δεν θα έλεγα όχι σε ένα παίκτη όπως ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης.

Είναι Έλληνας παίκτης και καλύτερος από τον Βασιλαντωνόπουλο. Πρέπει να τον κυνηγήσει η ΑΕΚ για το καλοκαίρι. Έστω και ως μπακ απ του Νταντσένκο.

**Όσον αφορα στο θέμα Λιβάγια και Τραμπζονσπόρ. Στο Sportdog έχει γραφτεί, ότι τον Κροάτη δεν τον πήγαινε ο προπονητής της ομάδας, ο Αμπντουλάχ Αβτζί. Η δική μου προσθήκη στο ρεπορτάζ αναφέρει είναι ότι ο μάνατζερ του τουρκικού συλλόγου δεν ψήθηκε γιατί έμαθε για τον χαρακτήρα του 28χρονου και δη τα περίεργα συμπεριφορικά του.

Έτσι στράφηκαν στην Τραπεζούντα στράφηκαν στον Μπακασέτα. Μακάρι στην Τραμπζονσπορ ο Τάσος να συνεχίσει τα επιτεύγματά της Αλάνιασπορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μπέρδεμα με τον παικταρά που θέλει ο "Τίγρης" - Απαιτήσεις-σοκ - Πόσα ζήτησαν για να γίνει το deal!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags