Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Ρουκέτες" Βασιλάκου - Αυτός ο παίκτης είναι... παραφωνία
| 2021-02-01 20:04:00

"Ρουκέτες" ΠΑΟΚτσή - Αυτός ο παίκτης είναι... παραφωνία - "Τί θέση παίζει;"

Sportdog Team
"Ρουκέτες" ΠΑΟΚτσή - Αυτός ο παίκτης είναι... παραφωνία - "Τί θέση παίζει;"

ΠΑΟΚ: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Βασιλάκος.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε αναφορικά με τους λόγους που ο Αμπέλ Φερέιρα δεν πέτυχε στον Δικέφαλο αλλά κατέκτησε το Copa Libertadores με την Παλμέιρας, ενώ εξέφρασε την άποψη πως ο Ντόουγκλας Αουγκούστο δείχνει να μην ταιριάζει με την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε για τον Αμπέλ Φερέιρα και τις μεταγραφές του Δικεφάλου: «Πρόκειται για τον πρώτο τίτλο του και νομίζω ότι ο ίδιος έδειξε ότι δεν ταιριάζει με τον ΠΑΟΚ και για αυτό είναι λάθος να μπαίνουμε σε συγκρίσεις με δύο διαφορετικές ομάδες και διαφορετικούς στόχους. Δεν θα πρέπει να παρασυρόμαστε και να συγκρίνουμε καταστάσεις, καθώς φαινόταν ότι χρειαζόταν μία αλλαγή και ο χρόνος θα δείξει τι μπορεί να κάνει ο καθένας. Σίγουρα όταν θέλουμε έναν καλό προπονητή θα πρέπει να έχει και σωστό υλικό για να φτάσεις το κατάλληλο αποτέλεσμα.

Ο Εσίτι ήρθε επί εποχής Φερέιρα, ήξερε τι παίκτες είναι και τους δέχθηκε όπως το ίδιο έκανε και στις αποχωρήσεις που έγιναν από το ρόστερ, πρέπει να κοιτάμε όλες τις παραμέτρους. Αποδείχθηκε ότι οι καλοί παίκτες έφυγαν από την ομάδα και έμειναν οι δεύτερες λύσεις».

Για τον Αουγκούστο και την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Τι θέση παίζει ο Αουγκούστο; Παίζει εξάρι; Παίζει στη θέση οκτώ; Φαίνεται ότι δεν ταιριάζει

«Η ομάδα του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή προσπαθεί να κάνει ένα σύνολο με στόχο να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Έγιναν κάποιες μεταγραφές τώρα που με κάποιες προσθήκες το καλοκαίρι θα μπορεί να γίνει ένας κορμός. Ο Τζόλης αποτελεί έναν παίκτη που τώρα εξελίσσεται, δεν μπορεί ακόμα να είναι η σταθερά καθώς έχει ακόμα βήματα εξέλιξης. Ενώ ο καλός Καγκάβα μπορεί να αποτελεί υπό προϋποθέσεις παίκτη κορμού για τον ΠΑΟΚ 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags