Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: "Έγκλημα" ΠΑΟ και ΑΕΚ! Έχασαν τζάμπα παικταρά
| 2021-02-01 22:40:00

"Έγκλημα" ΠΑΟ και ΑΕΚ! Έχασαν τζάμπα παικταρά - Πήγε σε απίθανη ομάδα - Αυτόν διώχνει ο Χιμένεθ

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Έγκλημα" ΠΑΟ και ΑΕΚ! Έχασαν τζάμπα παικταρά - Πήγε σε απίθανη ομάδα - Αυτόν διώχνει ο Χιμένεθ

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Εντυπωσιακή ήταν η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου στην Ελλάδα, με σχεδόν όλες τις ομάδες να ενισχύονται σημαντικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα, ενώ ήρθαν στη χώρα μας και κάποια πολύ δυνατά ονόματα.

Εκτός όμως από τους «μεγάλους», σημαντικές προσθήκες έκαναν και οι ομάδες που βρίσκονται πιο πίσω στη βαθμολογία, όπως για παράδειγμα ο ΠΑΣ Γιάννινα που έκλεισε τον Γιούρι Λοντίγκιν ως ελεύθερο και ήδη… πανηγυρίζουν για την επιλογή τους!

Ο 30χρονος γκολκίπερ ήταν ελεύθερος απ' το περασμένο καλοκαίρι, όταν κι αποχώρησε από την Αρσενάλ Τούλα, ενώ κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Ξάνθης, της Ζενίτ, του Ολυμπιακού και της τουρκικής Γκαζιαντέπ. Υπέγραψε συμβόλαιο για έξι μήνες, με οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο και πήρε κατευθείαν γάντια βασικού.

Ο Λοντίγκιν ήταν καταπληκτικός απέναντι στην ΑΕΚ, στο μεγάλο διπλό του ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ με 2-0, ενώ την Κυριακή παρά την ήττα της ομάδας του από τον Ατρόμητο με 1-0, έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ότι θα βοηθήσει. Πρόκειται για έναν γκολκίπερ κλάσης, με μεγάλη ποιότητα, εμπειρία και τρομερά προσόντα σε καλή ηλικία και… τζάμπα.

Μάλιστα, θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να μην βρίσκεται στα Γιάννινα, αλλά να κάνει προπονήσεις στην Αθήνα, καθώς… ψάχτηκε πολύ μέσα στον Γενάρη για να βρει μία ομάδα στο κέντρο. Αυτοπροτάθηκε μάλιστα τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και στην ΑΕΚ, όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

Στην Ένωση, παρότι έψαχναν για τερματοφύλακα, αποφάσισαν να μην ασχοληθούν με τον Λοντίγκιν και να συνεχίσουν με τους Τσιντώτα – Αθανασιάδη, παρότι αμφότεροι δεν έχουν πείσει μέχρι στιγμής ότι αξίζουν να είναι Νο1. Επιπλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Κιτιρνόμαυροι έχουν λάβει την οριστική απόφαση ότι θα πάρουν γκολκίπερ το καλοκαίρι και τότε θα αποχωρήσει ένας εκ των δύο που βρίσκονται στο ρόστερ και πιθανότατα αυτός θα είναι ο Τσιντώτας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στον ΠΑΟ! Έτσι ξαναγίνεται σύλλογος μεγάλος - Τρέμουν Μαρινάκης, Σαββίδης, Τίγρης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags