Facebook Pixel Στίβεν Μεντόζα – Παναθηναϊκός: Απίστευτο κάζο για ΠΑΟ! Έκλεισε Μεντόζα και τον έχασε - Ακυρώθηκε η μεταγραφή… στο 95’!
| 2021-02-02 00:50:00

Απίστευτο κάζο για ΠΑΟ! Έκλεισε Μεντόσα και τον έχασε - Γι' αυτό χάλασε η μεταγραφή… στο 95’!

Sportdog Team
Απίστευτο κάζο για ΠΑΟ! Έκλεισε Μεντόσα και τον έχασε - Γι' αυτό χάλασε η μεταγραφή… στο 95’!

Στίβεν Μεντόσα – Παναθηναϊκός: Σε θρίλερ με… άσχημο τέλος εξελίχθηκε η υπόθεση της μεταγραφής του Στίβεν Μεντόσα στον Παναθηναϊκό!

Οι Πράσινοι ήθελαν πάρα πολύ τον Κολομβιανό εξτρέμ και τις τελευταίες ώρες φόρτσαραν για να τον αποκτήσουν και μάλιστα λίγο πριν τα μεσάνυχτα, διέρρευσε πως η μεταγραφή έκλεισε θετικά.

Ο Πιέρ Ντρεοσί ανέβασε την προσφορά στην Αμιάν (διαβάστε τα ποσά ΕΔΩ) και ήρθε σε συμφωνία με τους Γάλλους, ενώ έκανε… αγώνα δρόμου για να πάρει το τελικό «οκ» του παίκτη και να προλάβει παράλληλα τα χρονικά περιθώρια, πριν το φινάλε των μεταγραφών.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως η υπόθεση είχε κλείσει θετικά, έστω στο… 90’, όλα ανατράπηκαν, καθώς οι δύο πλευρές δεν πρόλαβαν να επικυρώσουν τη συμφωνία μέσα στο χρόνο που έπρεπε και έτσι η μεταγραφή δεν θα πραγματοποιηθεί.

Πρόκειται για μία εξέλιξη που σίγουρα θα… πιστωθεί στον Ντρεοσί, καθώς ο Μεντόσα ήταν στο μεταγραφικό στόχαστρο του Τριφυλλιού εδώ και πολύ καιρό και αποδείχθηκε πως… έπαιξαν με τη φωτιά και καθυστέρησαν υπερβολικά. Ευθύνη για την καθυστέρηση έχουν φυσικά και οι ατζέντηδες του παίκτη, όμως όλες οι διαδικασίες κινήθηκαν πολύ αργά και χάθηκε έτσι ένας καλός παίκτης που θα βοηθούσε την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι.

Παρόλα αυτά, μπορεί η συγκεκριμένη μεταγραφή να χάλασε, όμως τις τελευταίες 48 ώρες ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει τους Σανκαρέ, Νιάς και Ενγκμπακοτό.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στον ΠΑΟ! Έτσι ξαναγίνεται σύλλογος μεγάλος - Τρέμουν Μαρινάκης, Σαββίδης, Τίγρης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags